Forma din egen stjärna

Dags att stanna upp och hitta nya perspektiv? Gunilla återkommer i höst med sin fasta grupp i Familjekonstellationer. För dig som längtar efter mer flöde och kontakt i ditt liv.

Konstellationsgrupp 6 tillfällen

För dig som vill

  • Bryta destruktiva mönster
  • Se och stärka dina resurser
  • Öka din livskvalitet!

stjärnbild 2

Varje träff utgår från ett tema och innehåller övningar samt uppställningar. Utifrån deltagarnas frågeställningar (se exempel nedan) jobbar vi tillsammans mot att förbättra relationer, flöden och kontakten inåt och utåt i vars och ens liv.

Jag önskar ett nytt förhållningssätt till mina barn, min partner, mina gamla föräldrar

Jag har utmaningar med arbetskamrater, chefer,  hur kan jag bemöta dem på ett bättre sätt?

Jag vill få mer balans i mitt liv!

Jag önskar komma vidare mot mina drömmar!

Teman under kursen är bl.a. Föräldrar och barn, Delpersonligheter, Inre konflikter, Måluppfyllelse. Vi kommer också prata om Systemiska konstellationer, vad det är för något och hur vi kan ta hjälp av det. Vi jobbar både i mindre grupp, och i stora gruppen, med övningar och uppställningar om vartannat.

Syftet är att identifiera vad just du bär på som hindrar dig, och hur du kan komma vidare. Utifrån temana får du hjälp att få syn på de starka familjebanden som kan spela en roll i ditt liv idag. Istället för dolt och hindrande, blir de synliggjorda och till en kraft, ett stöd. När man jobbar så här i en mindre grupp så bygger man också förtroende och man får vittnen till sin berättelse och sin utveckling. Nya band som stärker och förstärker den egna upplevelsen.

Läs kommenterarer från tidigare deltagare här.

Datum, Plats & Tider för kursen

Sex tillfällen var fjärde vecka. Kl 17.30-21 kväll och kl 10-14.30 för dag.

Datum för kursen

Nya datum för höstens tisdagskvällar 2018 är: 16/10, 13/11, 11/12, 8/1, 5/2 och 12/3.
NYHET: jag erbjuder från och med hösten 2018 även fredagar dagtid på följande datum: 12/10, 9/11, 7/12, 18/1, 15/2 och 15/3.

Plats: Torsgatan 63.

Fika ingår och serveras i pausen.

Anmälan och frågor

Skicka in din intresseanmälan via detta formulär. Vill du ställa frågor innan kursen, mejla mig på denna mejladress. Läs mer om kursen i denna kursbeskrivning: Konstellationsgrupp-Stjärna-HT2018-19_QR.

Målgrupp för kursen

Kursen är öppen för alla som längtar efter förändring och har ett öppet sinne.

Om Gunilla Boivie

Gunilla har jobbat med att stötta och främja utveckling hos människor de senaste 10-15 åren och är en uppskattad coach och terapeut. Hon är konstellatör och diplomerad psykosyntesterapeut, kursorganisatör och föreläsare, med lång erfarenhet som projektledare & teamledare inom IT.

Gruppstorlek, anmälan

Minsta antal deltagare är 6, och max är 12. Du anmäler dig till alla 6 tillfällen, som betalas i förskott före varje träff (faktura för företag, då tillkommer moms på beloppet). När du skickar in din anmälan får du ett mejl från mig och när du bekräftar det mejlet är din anmälan bindande. Bekräftat deltagande efter inbetalning av första kursavgiften.

OBS! Vid färre än 6 deltagare kan kursen behöva ställas in eller skjutas fram.

Varmt välkommen att höra av dig med frågor och anmälan!

Gunilla Boivie
Ladda ner kursbeskrivning här: Ny kursbeskrivning kommer

Tillfälle då du kan träffa kursledaren före kursstart:

Se kalendariet