Om Gunilla Boivie

Viktiga hållpunkter ur min meritlista.

Arbetslivserfarenhet Gunilla Boivie

Jag bedriver verksamhet inom coachning, utbildning, kurser, föreläsningar, samtalsterapi, samt organiserar utbildningar, allt utifrån ett systemiskt perspektiv. 2009 startade jag mitt företag, Creere.

Jag har jobbat 12 år inom IT-branschen med befattningar som projektledare, teamledare, teknisk skribent, webbredaktör på internationell sajt och rekryterare. Ofta inom utbildningsprojekt (e-learning) eller delprojekt i större internationella projekt och stora koncerner.

Dessförinnan hade jag  befattningar inom statlig myndighet och fackförbund, med alltifrån interninformation till annonsförsäljning. Jag skrev, jobbade med relationer och sålde.

Utbildningar

Vidareutbildningar inom systemiska perspektiv; 1-årig utbildning i Systemiska konstellationer, kortare utbildningar i organisationskonstellationer och strukturella konstellationer

Diplomerad Psykosyntesterapeut 2011, 6 års deltidsstudier vid PsykosyntesAkademin, inklusive handledning och egenterapi

Examen från Internationella ekonomilinjen 1992, 160 poäng med franska som inriktning, Linköpings Universitet

Kurser i urval

Jag går löpande i fördjupningskurser i systemiska konstellationer, bl.a. via den internationella föreningen för Systemiska Konstellationer, ISCA, som erbjuder 6-dagarskurser varje år. Dessutom deltar jag varje år i minst en stycken 2-4 dagars workshop. Ledare för dessa har varit: Albrecht Mahr, Stephan Hausner, Bertold Ulsamer, Guni Baxa, Jakob och Sieglinde Schneider, Christine Essen, Johannes Beckmann, mfl.

Tidigare har jag gått kurser i projektledning (PPS, Enator samt Dataföreningen), psykosyntescoach, Gruppdynamik och kommunikation samt Ledarskap och kommunikation (Dale Carnegie).

Språk

Engelska– flytande i tal och skrift
Franska – flytande i tal, bra i skrift
Spanska – bra i tal och skrift
Norska – förstår och uttrycker mig bra