Tema-workshops online

Jag fortsätter under denna karantän-period att erbjuda olika slags träffar online via nätet och Zoom och till starkt reducerade priser. Till att börja med föreslår jag nedanstående teman att utforska tillsammans i grupp, online.

Är du den ständige medlaren och har svårt att kliva fram, eller den som vet bättre än chefen men har svårt att känna dig som en i gänget?
Blir du ofta arg/ledsen/liten vid mötet av en viss personlighetstyp eller känner du dig starkt dragen till ena sidan i en konflikt och har svårt förstå den andra sidan?

Under dessa temaworkshops utforskar vi ett urval olika teman, i detta fall mönster vi har i livet och ibland lider av och inte kan ta oss ur. Vi ser på hur de känns igen i vår vardag hemma och på jobbet, vad de försöker göra för systemet, och hur man kan ta sig vidare. Jag inleder med lite teori, och sen gör deltagarna olika övningar tillsammans och/eller i mindre grupper beroende på hur många som deltar. Det kommer även finnas plats för en uppställning för den som så önskar och då gäller först till kvarn.

Vad känner du igen dig i? Vad vill du borra dig djupare i och förstå mer om? Se kortbeskrivningarna nedan, känn efter vad som drar i dig och delta! Du är så välkommen!  Mvh  Gunilla Boivie

Parentifiering

 

 

Har du för vana att kliva in när ingen annan gör det och upptäcker ofta brister hos chefer och andra på högre nivåer? Upplever du att du vet vad som behöver göras och står gärna i frontlinjen, orädd och klar att agera? Och kan du känna dig ensam och ha svårt att ingå i grupper? Då kan det vara temat eller mönstret Parentifiering som du känner igen dig mest i.

Triangulering

 

Går du ofta in och medlar på jobbet eller hemma? Kanske känner du igen dig i att vara ”pappas flicka/pojke” eller ”mammas pojke/flicka”? Upplever du också att du har svårt att kliva fram ordentligt och föra din egen talan (och hellre för fram andras idéer), då kan ditt tema eller mönster handla om triangulering.

Polarisering

Är du starkt övertygad om något, håller fast i något, eller är starkt emot något? De bakomliggande skälen kan variera mycket, men polarisering är två motsatta krafter som inte kan existera utan varandra och som tar ut varandra. Exempelvis gott-ont, ljus-mörker, kaos-ordning, proaktivitet-reaktivitet, gammalt-nytt, offer-förövarenergi, där vi kan känna oss starkt identifierade med den ena sidan av myntet och ha svårt att erkänna eller inkludera den motsatta.

Dubbelexponering

 

 

Blir du rasande, rädd eller plötsligt liten när du träffar vissa personer? Det kan vara chefer av visst kön, vänner och kollegor med en viss personlighetsstil, eller något som inträffar i en viss situation såsom när du ska göra något nytt och okänt till exempel. Dubbelexponering handlar om att vi påminns om någon person som varit/är viktig för oss och som vi har något ouppklarat med.

Detta tema är planerat längre fram – hör gärna av dig med frågor till min mejl, mvh Gunilla Boivie ASKIS

 

 

 

Datum och tider för tema-workshops:

Besserwissern / Parentifiering – måndag 18/5 kl 18.30-21

Den ständige medlaren / Triangulering – onsdag 27/5 kl 10-12.30

Gummibandet  / Polarisering – 4/6 kl 18.30-21

Möjlighet finns att upprepa de olika temana vid intresse!

Pris och anmälan

Du anmäler dig via länken nedan och det kostar 350* kr att delta. OBS det kommer finnas möjlighet till uppställning under tema-workshopen, enligt principen först till kvarn (samma pris som övriga platser). *ex moms för företag, annars ink moms.

 

Är du intresserad av mina övriga workshops? Läs mer här.