För dig som längtar efter att själv verka i det systemiska fältet

På sistone har det blivit så tydligt för  mig att livet och utvecklingskraften vill vidare, vill mer och på nya sätt, och jag inser att det är dags nu för mig att fullt ut erbjuda en utbildning i egen regi. Detta är min väg framåt, att samla ihop all min erfarenhet och kunskap till en utbildning. En utbildning  som jag vill erbjuda dig, er som har mött mig genom åren, men även andra som jag ännu inte mött, och som vill jobba systemiskt. Utifrån ert befintliga yrke, eller i en ny tappning.

A profession is there to provide a service. When it serves life, it is successful.

Bert Hellinger

Jag kallar den yrkesinriktad utbildning i familjekonstellationer för att det är tänkt att utmynna i ett utövande för dig. Antingen som en del av det du redan erbjuder i ditt nuvarande yrke, eller för dig som vill utveckla ett nytt, som familjekonstellatör.

Utbildning i Familjekonstellationer 

Med start våren 2022 erbjuder nu Gunilla Boivie/ASKIS en fristående, yrkesinriktad utbildning i familjekonstellationer för dig som vill ta steget in i att verka som familjekonstellatör. Du har redan erfarenhet som coach, terapeut, lärare, präst, socionom mm människorelaterade  yrken och längtar efter en större klarhet och den kraft den här slags kunskap och inkluderande förhållningssätt kan ge.

Utbildningen är uppdelad i två delar. Efter den första delen, som också omfattar flest dagar, kommer deltagarna kunna jobba självständigt med konstellationer individuellt. Efter del två kommer ni även kunna jobba med  konstellationer i grupp och hålla egna workshops.

Gunilla kommer att hålla i flertalet moduler, men bjuder också in andra svenska lärare samt även internationella gäst-konstellatörer, som kommer att delta och hålla kurs digitalt eller på plats.

En utbildning som täcker både grundläggande principer och nya inslag. Var och en får dessutom utforska sin egen dialekt och användningsområde i ett skriftligt arbete. 

Kursledare är Gunilla Boivie, Dipl. Psykosyntesterapeut & Cert. Konstellatör i Systemiska Konstellationer

Kurs på plats kommer ges i Vasastan, Stockholm. Mer info kommer, skriv upp dig på intresselistan via knappen på denna sida så får du information så fort den är tillgänglig!

Frågor? Kontakta Gunilla här

Varmt välkommen in i denna nya fas för ASKIS och för Gunilla!

Datum och tider 2022 kommer inom kort

 

Exempel på kursinnehåll i del 1:

Principer för levande system

De naturliga lagarna som grund för hur livskraften flödar i system

Fenomenologi

Livet som fenomen — systemfenomenologiska konstellationer

Systemisk perception

och konstellationen som metod

Att arbeta individuellt med familjekonstellationer

Förberedelser och hjälpmedel