Individuella uppställningar

I en individuell uppställning /konstellation använder vi markörer på golvet och/eller s.k. Playmobildockor. Vi arbetar tillsammans med att representera olika familjemedlemmar, eller annat såsom känslor, delpersonligheter (våra olika roller) osv. I en workshop är det andra deltagare i workshopen som representerar de olika GunillaBoivie_ASKIS_dollsfamiljemedlemmarna. Du behöver alltså inte ha med dig någon från din familj, utan kan komma själv.

Många som beslutar sig för att göra en uppställning har länge gått och burit på en känsla som inte riktigt går att ta på och har förmodligen jobbat med sig själv i coaching eller terapi tidigare (inget krav). Att göra en uppställning är en djupt berörande process som verkar i oss själsligen långt efteråt och kan liknas vid att man sår ett frö som sedan behöver vattnas.

Varför ställa upp en individuell konstellation?

Den stora fördelen med att använda sig av dockor på ett bord, är att du har möjligheten att jobba med stora familjesystem. Det är också lämpligt när man av olika skäl vill arbeta mer ”privat” än man kan göra i en grupp.

Varför göra uppställning i en workshop?

Ibland kan det vara bra att alternera mellan sätten, individuell uppställning och i workshop, ibland är själva temat mer lämpligt att ställa upp med hjälp av levande representanter. Läs mer om Gunillas workshops här.

Hur går det till?

Under ett första möte jobbar vi tillsammans utifrån din familjekarta. Därefter gör vi själva uppställningen antingen i ett nytt individuellt möte med hjälp av bordsdockor eller markörer, eller i en workshop.

  • Varje uppställning är som ett frö som behöver tid och vatten för att gro. Om du vill göra flera uppställningar på samma tema, är det därför bra om du låter det gå lite tid emellan tillfällena.
  • Ibland är lösningen det samtal vi har, och då behövs ingen uppställning.

Nästa steg ?

Skicka ett mejl via kontaktsidan med namn, telefon och mejladress så kontaktar jag dig för att boka första mötet. Du får då också familjekartan att fylla i  med viktiga personer och händelser i familjesystemet (plötsliga dödsfall, sjukdomar, aborter mm) som det är bra om du kan ta reda på innan du kommer till mig. De svar du hittar hittar du, resten löser sig.

OBS att det viktiga är att ditt ärende är något som berör dig personligen och att du har en stark önskan till förändring.

Varmt välkommen!

Gunilla Boivie