Workshops i Familjekonstellationer

ASKIS och Gunilla Boivie ger regelbundet workshops i familjekonstellationer.

En workshop kvar i höst;  Lördag 24/11

Kvällsworkshop har 2 max 3 klientplatser, lördagsworkshop 3-4 klientplatser. Läs mer om höstens workshop här.

Mina farföräldrar, 1910-tal

Alla har vi en familj, alla har vi en familjehistoria och alla har vi fötts in i en familj i kärlek. En kärlek som är starkare än vad vi tror och som skapar bindningar mellan oss och våra övriga familjemedlemmar.

Till vänster på bilden syns min farmor Ester, två av tre fastrar, min pappa Kåve och min farfar Klas. Året är 1920. Många, många år senare föds jag och då har skeenden och händelser kommit och gått, kärlekar väckts och släckts, och nya familjer blivit till.

I en workshop kan du delta dels som klient och göra egen uppställning, dels genom att vara representant i andras.
Båda är en mycket berörande upplevelse. Det räcker gott att du själv kommer med ditt dilemma och din önskan – de andra deltagarna får alltså agera representerar för de olika familjemedlemmarna.

Vanliga skäl till att vilja göra en uppställning:

  • Svårighet med relationer, till ursprungs- eller nuvarande familj
  • Sitter fast i mönster hemma eller på jobbet
  • Har svårt med att hitta sitt syfte i livet

Att göra en familjeuppställning synliggör, och hjälper oss förstå mer om,  de osynliga bindningar vi har till vår familj. Och med denna nya bild som vi upplever med alla våra sinnen under uppställningen, kan vi ta oss vidare.

Kontakta mig här för frågor och anmälan. Välkommen!

Bor du i närheten av Heby och vill att jag kommer dit och ger en workshop? Skicka ett mejl med förfrågan via kontaktsidan.

Uppställningar i Familjekonstellationer med Gunilla Boivie

Gunilla Boivie, diplomerad psykosyntesterapeut, och vidareutbildad i Systemiska (Familje-) konstellationer, tar emot klienter för uppställningar individuellt och i workshops centralt i Stockholm. Hon driver sedan 2011 ASKIS, Akademin för Systemiska Konstellationer i Sverige och organiserar fortbildningar i metoden tillsammans med Charlotte Palmgren (Svenska Hellinger Institutet) samt workshops med internationella konstellatörer. GunillaBoivie_ASKIS_dockor

Sedan Gunilla kom i kontakt med, och utbildade sig i, Familjekonstellationer 2010 med Dr. Albrecht Mahr, Karen Hedley och Constanze Lang som lärare, har hon levt med metoden som en riktstjärna och syfte i sitt liv. Gunilla har under åren fördjupat sitt kunnande bl.a. i workshops med Karen Hedley, Ursula Franke, Guni Baxa och Charlotte Palmgren, Dan Booth Cohen mfl. samt i sk. Lärandeseminarier med Stephan Hausner, Bertold Ulsamer, Christine Blumenstein-Essen och Dr. Albrecht Mahr. Tillsammans med Dr Mahr har Gunilla via ASKIS också organiserat workshops och handledningsgrupp. Gunilla har lång erfarenhet av att arbeta med individer i samtalsterapi och coachning/handledning.

Läs mer om hur en uppställning går till här

Gunilla arbetar även med psykosyntesterapi, se hennes hemsida www.gunillaboivie.se för mer information