Individuella konsultationer

Att jobba individuellt med det systemiska perspektivet ger många fördelar. Du får snabbt syn på helheten i din frågeställning och du får hjälp att sortera ut det som är viktigt, och som för dig vidare.

Till vår hjälp har vi olika slags markörer på bordet eller golvet. Du kan arbeta med frågeställningar såsom

Ska jag välja X eller Y? Hur kommer jag ur dessa cirklar av beteenden, reaktionsmönster? Vilka värderingar vill jag leva efter? Önskar hitta mitt syfte, min drivkraft, mina styrkor.

Det kan även vara relaterat till ditt företagande, till exempel:

Du har för många erbjudanden och behöver skala ner. Ditt erbjudande känns diffust. Du vill öka din försäljning men vet inte vilka kanaler du ska välja. Du ska ta fram nya erbjudanden. Du hamnar i ständig konflikt med chefer eller kollegor. Du har tidigare haft en stadig tillväxt, men nu har det avstannat.

Läs mer om Coachning med ett systemperspektiv här.

Det kan även vara frågor av mer privat natur, såsom:

Starka, eller övermannande känslor. Återkommande mönster i relationer som du känner dig färdig med och vill komma ur. När du vill stärka din självkänsla. När du söker sätt att arbeta/leva i linje med din passion eller syfte. Du söker en livspartner.

Fördelen med att jobba individuellt, är att du kan boka din tid närhelst du känner att behovet uppstår, istället för att vänta in ett workshop-tillfälle. Ibland kan också ärendet kännas väldigt privat och därför ett mindre sammanhang önskvärt.

Läs mer om Gunillas workshops här.

Upplägg

Känner du att något av ovanstående berör dig så är du välkommen att kontakta mig för att boka en session, eller ställa frågor. Räkna med att vi håller på 1 tim 15 min till 1 tim 30 min. Vanligen jobbar vi med ett tema/önskemål per session, men ibland kan man behöva återkomma till sitt tema flera gånger. I sådana fall behöver det gå lite mer tid emellan, cirka 4-6 veckor.

Nästa steg ?

Skicka ett mejl via kontaktsidan med namn, telefon och mejladress samt kort beskrivning av din önskan samt ort (Stockholm, Täby eller Heby), så kontaktar jag dig med förslag på tider. I de fall din önskan gäller mer privata sammanhang får du också en så kallad familjekarta att fylla i  med viktiga personer och händelser i familjesystemet (plötsliga dödsfall, sjukdomar, aborter mm) som det är bra om du kan ta reda på innan du kommer till mig. De svar du hittar hittar du, resten löser sig.

OBS att det viktiga är att ditt ärende är något som berör dig personligen och att du har en stark önskan till förändring.

Varmt välkommen!

Gunilla Boivie
Facilitator av system, Systemterapeut och Dipl. psykosyntesterapeut PsA
Familjekonstellationer och andra typer av konstellationer