Jag uppskattar ditt lyhörda ledarskap Gunilla där du inte bara tonar in på mig som individ utan också kan hålla hela gruppens energi och följa vår process precis där vi befinner oss med din starka intuition. Du har en förmåga att vara mänsklig, ärlig, närvarande och pedagogisk med värme och öppenhet. Du känns trygg i din kunskap och du kan sätta ord på det och förmedla den så att jag förstår.
Mixen av övningar och uppställningar har varit bra. Det har varit en gåva att få dela och ta emot i denna trygga form och det har hjälpt mig vidare i min egen inre resa och utveckling.  /Mia,  Kursen Forma din egen stjärna

 

Du ger en hög känsla av trygghet och omsorg i samtalen, gick alltid därifrån med lugn och stärkt självkänsla.        /MB

Jag tycker att samtalandet gav mig oerhört mycket för vi gick till botten med saker som gjort att jag har samlat på mig energitjuvar genom livet.   Du hjälpte mig till ökat fokus och koncentration, så att jag kunde åstadkomma förändring!            /KD

En spännande värld öppnar sig genom övningarna. Du skapar trygghet – ett rum att våga närma sig och utforska de viktiga frågorna i var och ens liv. En kärleksfull metod att förstå sig själv och sitt sammanhang och att utforska ”det okända som ändå känns”. Jag tycker att du Gunilla har fingertoppskänsla och förmåga att ringa in det mest centrala och ställa frågorna som öppnar upp. Jag upplever att du har en stor intuitiv gåva att hitta till vad/vem/när frågorna skulle riktas för att komma vidare och nå ”pudelns kärna”. /Kristina, socionom, kursen Forma din egen stjärna

Jag hade ingen aning om att det skulle bli så här bra i mitt liv. Och på så kort tid. /Micke S, kursen Forma din egen stjärna samt coachning

 

Gunilla tog emot mig med värme, trygghet och lugn och kände instinktivt på sig vad jag behövde vid olika tillfällen. Den tillit som jag känner för henne har gjort det svåra lättare, och jag har vågat öppna upp och bearbetat saker som varit stängda under lång tid. Genom henne har jag fått större förståelse för de mekanismer som ligger bakom de problem som jag har idag.         /Stina

Ibland ber jag om feedback efter samtal och kurser