Individuella konstellationer

Att jobba individuellt med det systemiska perspektivet ger många fördelar. Du får snabbt syn på helheten i din frågeställning och du får hjälp att sortera ut det som är viktigt, och som för dig vidare. Till vår hjälp har vi olika slags markörer på bordet eller golvet. Du kan arbeta med en rad olika frågeställningar utifrån problem och hinder du upplever i livet. Det viktiga är att de berör dig personligen.

Ska jag välja X eller Y? Hur kommer jag ur dessa cirklar av beteenden, reaktionsmönster? Vilka värderingar vill jag leva efter? Önskar hitta mitt syfte, min drivkraft, mina styrkor.

 

Starka, eller övermannande känslor.

Återkommande mönster i relationer som du känner dig färdig med och vill komma ur. När du vill stärka din självkänsla.

När du söker sätt att arbeta/leva i linje med din passion eller syfte. Du söker en livspartner.

Fördelen med att jobba individuellt, är att du kan boka din tid närhelst du känner att behovet uppstår, istället för att vänta in ett workshop-tillfälle. Ibland kan också ärendet kännas väldigt privat och därför ett mindre sammanhang önskvärt.

Det kan även vara relaterat till ditt företagande, läs mer om Coachning med ett systemperspektiv här.

Vill du hellre göra ditt arbete i grupp? Läs mer om Gunillas workshops här.

Upplägg

Känner du att något av ovanstående berör dig så är du välkommen att kontakta mig för att boka en session, eller ställa frågor. Räkna med att vi håller på 1 tim 15 min till 1 tim 30 min. Vanligen jobbar vi med ett tema/önskemål per session, men ibland kan man behöva återkomma till sitt tema flera gånger. I sådana fall behöver det gå lite mer tid emellan, cirka 4-6 veckor.

Nästa steg ?

Klicka på knappen nedan för att hitta en tid och boka. Du kommer då få ett frågeformmulär att fylla i  med viktiga personer och händelser i familjesystemet (plötsliga dödsfall, sjukdomar, aborter mm) som det är bra om du kan ta reda på innan du kommer till mig. De svar du hittar hittar du, resten löser sig.

Gunilla Boivie

Cert. Konstellatör SHI och Dipl. psykosyntesterapeut PsA

När jag träffar Gunilla och deltar i hennes kurser blir jag alltid lite klokare. Jag lär känna mig själv och mitt system på ett annat sätt. Hon har en unik förmåga att integrera alla i gruppen som leda till en fin och trygg gruppkänsla. Hon blandar teori och övningar på ett bra sätt. Gunillas strävan att konstant vilja växa och utvecklas inspirera mig. Jag kan rekommendera utbildningen till alla som har en fascination för familjekonstellationer och vill förstå med om det.

Désirée

Deltagare i utbildningen 2021-22