Coachning med systemperspektiv

Coachning kan beröra både våra flöden i livet, och hinder av mer tillfällig karaktär som man vill utforska.

Vi ställs inför val hela tiden, och ibland kan det vara svårare än annars att fatta beslut. I relationen med vår partner eller kollegor kan vi ständigt hamna i samma mönster, eller vi har en allmän känsla av att sitta fast. Eller återkommande problem i samarbetet med ledningsgrupp, chef, kollega, partner, i nya arbetsgruppen, i en intressegrupp mm.

När fokus är att:

Tydliggöra de olika alternativen i en valsituation   Komma loss ur hindrande mönster privat eller i arbetslivet
Gå till och inte fly från  Hitta rätt plats och funktion   Gå från ogripbar känsla till förankrat beslut

#beslutssituationer #tydliggöraalternativ #tillhörighet #rättplats

Fokus, klarhet och perspektiv

Vill du läsa mer? Mer om Systemperspektivet här.

Övriga teman du kan jobba med

Hur ska jag förhålla mig till/samarbeta med min nya chef?  Jag vet mitt mål, men kommer inte dit  Passar mina professionella värderingar ihop med en potentiell uppdragsgivare, arbetsplats, arbetsgrupp, chef …? Förtydliga resurser 

Upplägg

Den här typen av arbete behöver tid. Det kan därför gärna gå 4-5 veckor mellan tillfällena. Redan från första träffen får du med dig insikter och nya perspektiv. Skicka ett mejl via kontaktsidan med namn, telefon och mejladress med en kort beskrivning av din önskan samt ort, så kontaktar jag dig med förslag på tider.

Teamcoachning företag

Det systemiska perspektivet lämpar sig utmärkt väl för att jobba med handledning och coachning i grupper. Antingen i kombination med individuellt arbete, mindre grupper (2 och 2 till exempel), eller bara i större grupp (upp till 8 personer).

Formen lämpar sig även väl för arbete med att sätta upp mål, värderingsarbete, resursarbete, konflikthantering i och mellan team och andra interpersonella processer.

Behöver ditt företag hjälp med coachning eller handledning av individer eller team? Kontakta Gunilla Boivie på ASKIS för upplägg och offert via  Kontaktsidan.

 

 

Orter; Vasastan i Stockholm, Täby eller Heby

I Stockholm träffas vi centralt i Vasastan på Studio Creere, Torsgatan 63, t-b St Eriksplan, eller buss 3, 4,6 67 mfl. Vissa dagar kan du också boka dig i Täby. I Heby varannan vecka på tisdag-onsdag.