Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Familjekonstellationer i Vasastan Stockholm (Studio Creere), i Oslo och via videolänk

Nästa workshop i Stockholm 17-18/5:

Fredag kl 18-21 & Lördag kl 10-18

Tema: 

Syskonkärlek – när när någon försöker ta på sig sitt syskons tunga öde

När ett barn i syskonskaran dör i unga år, kan ett annat syskon ta på sig att försöka jämna ut deras ojämlika öden. Tex genom att inte tillåta sig bli lycklig eller ha framgång i en barnslig tro på att det ska kunna lindra det döda syskonets öde. Men var och en har sitt eget öde och inget vi gör kan ändra på det. Däremot kan vi respektera syskonets svåra öde och acceptera att vi fått olika lott i livet. Då kan vi börja leva vårt liv fullt ut. 

Med hjälp av en s.k. konstellation kan vi inkludera det som exkluderats och lämna tillbaka det vi burit men som inte är vårt att bära. Och hedra vars och ens öde så att vi kan gå vidare och leva vårt eget liv som det var menat – vårt eget öde.

Välkommen till denna berörande workshop i #familjekonstellationer med tema Syskonkärlek. Vi gör meditationer, övningar och konstellationer för den som önskar. 

Plats och pris:

Vi ses på Studio Creere, Torsgatan 63 nb, Vasastan, Stockholm.

Klientplats 1850 kr, representantplats 850 kr, rookie 450 kr.

Totalt 15 platser, varav 5 klientplatser.

Målgrupp: Workshopen är öppen för alla som känner sig attraherad av temat, har ett öppet sinne för metoden. Du som vill göra en konstellation behöver inte hålla dig inom temat.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär – knapp nedan.

Jag är väldigt tacksam och glad för allt jag har lärt mig om mig själv tack vare dig och alla som deltog i de olika workshopen så klart;).
Det har blivit stora förändringar i mitt känsloliv och hur jag ser på mig själv och andra igen. Det är fascinerande hur min omgivning reagerar på min förändring också.
Jag känner mig levande igen och det är jag väldigt tacksam för!!
DJL, deltagare i workshops

Workshop systemiska konstellationer – Stockholm

Söndag 2/6. Systemdynamiker i arbetslivet (SDA)

Välkommen att se på ditt företag eller din arbetsplats med de systemiska verktygen! Ännu platser kvar.

Läs mer om workshopen på denna sida. Där hittar du också länk till anmälan. 

Varmt välkomna!

 

Missa inte denna spännande workshop med gästande Julia Kirby och Gunilla Boivie! 

Tidig höst 2024, vi återkommer med nya datum

Making Peace with our Parents

Leva i fred med våra föräldrar

Relationer kommer och går, men den till våra föräldrar består. Att vara barn i en dysfunktionell familj, eller växa upp med utmaningar till våra föräldrar påverkar oss på djupet, och som svar utvecklar vi mönster. Som ofta hindrar oss att få till varma relationer till partners, vänner och ibland även kollegor. Till slut, när vi förstår hur mycket vi präglats av denna vår  första kärlek—den till våra föräldrar—så kan vi börja göra något åt det. Vad håller eller bär vi åt dem, en omedveten känsla, en förlorad kärlek/förälder, en outvecklad förmåga? Att nå frid och fred med våra föräldrar påverkar alla våra relationer inklusive vårt arbetsliv.

Välkomna till en helg med familjekonstellationer där du får möjlighet att ta del av hur både Gunilla Boivie och Julia Kirby arbetar med metoden!

Förutom konstellationer gör vi meditationer och rörelse/dans tillsammans samt i mån av tid även 1-flera övningar på temat. Du som vill göra en uppställning behöver däremot inte hålla dig inom temat, ditt val är fritt. Under dessa 2 dagar finns tid till ca 8 konstellationer.

Tid och plats

Adress: Torsgatan 63 nb, t-bana St Eriksplan

 

 

Väntelista /Intresseanmälan

För dig som redan nu vill anmäla ditt intresse för denna workshop. 15 platser totalt finns, och av dessa kan vi garantera 8 klientplatser med antingen Julia (engelska/tyska) eller Gunilla (svenska/engelska) som konstellatörer. Vid ev fullbokning är det möjligt att ställa sig på väntelista genom att skicka ett mejl till Gunilla.

Varmt välkomna! Gunilla och Julia

Läs mer om Julia Kirby från the Felt space här

Workshop i Norge – 3-5 maj

Fredag kl 17-21 samt lördag och söndag 3-5 maj är Gunilla inbjuden av Marit J Bekkestad, Pusterummet, att hålla workshop i Åmot i Modum nära Drammen utanför Oslo. Du kan välja att antinge bara delta fredag kväll på föredraget, eller hela workshopen från fredag till och med söndag. 

Språket är svensk-norska:

Ingen stopp!?

Blir du lett sliten? Er du rask til å tilby din hjelp? Eller føler du deg som en tønne som aldri fylles opp og elsker utholdenhetsoppgaver? Da kan du bli involvert i et mønster som kalles parentifisering.

Jeg kaller temaet Ingen Stopp!?, fordi det er slik du kan føle deg med dette mønsteret.

I tillegg til konstellasjoner gjør vi meditasjoner sammen og, hvis tiden tillater det, også 1-flere øvelser på temaet. Men hvis du vil lage en egen konstellasjon, trenger du ikke å holde deg innenfor temaet, valget ditt er fritt.  I løpet av disse 2,5 dagene er det tid til minst 9-10 konstellasjoner.

Fredag 3/5  kl 17-21 — foredrag og workshop

Lørdag-søndag 4-5/5 — workshop

Välkommen! 

 

Anmälan

Anmälan sker direkt till arrangören, Marit J Bekkestad. Om du vill åka till denna workshop i Norge, eller känner någon som är intresserad, skicka ett mejl till Marit på m@iopt-buskerud.no och vippse (norsk swish) till 2270 1415500. Betald plass = påmelding

Önskar du själv utbilda dig till familjekonstellatör?

Läs mer om ASKIS utbildning i metoden här. Fler möjligheter att gå Del 1 från i höst. Där hittar du även datum för informationsmöten och introduktioner. 

Vad längtar du efter?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Att se på händelser och beteenden med den större linsen, helt enkelt zooma ut och se var de effekter du upplever i din vardag kan ha sitt ursprung, kan ge nya insikter och förklaringar som ofta kan överraska.

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! På denna sida hittar du datum samt exempel på frågor som kan belysas i en workshop.

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

 

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Cert. Konstellatör (SHI) Gunilla Boivie, ASKIS, faciliterar om inte annat anges

Workshops i familjekonstellationer

I en familjekonstellation synliggörs omedvetna bindningar och lojaliteter i familjesystemet som påverkar oss i nutid, men har sitt ursprung i dåtid och i helheten, systemet. 

För alla?

Dessa workshops är öppna för alla. Det enda som krävs är en önskan om – och ha modet att – öppna sig för att se något nytt. Att delta är en givande och berörande upplevelse där ens egna teman och frågor plötsligt kan komma i nytt ljus, både som representant och klient. Du kan delta på lite olika sätt: För dig som är ny för metoden och ASKIS så finns det 4 s.k. Rookie-platser att välja vid anmälan. Då deltar du som representant/observatör. Rookie-platsen är från och med nu även öppen för studerande. Det finns också flera klientplatser (valbara för alla oavsett bakgrund) och representantplatser. 

Gunilla Boivie och ASKIS erbjuder workshops på Studio Creere på fredagar, lördagar och/eller söndagar. Online-workshops sker på vardagar, dag- eller kvällstid och då kan även du som tillhör en riskgrupp och/eller bor i andra delar av landet delta! Datum och tider ser du på denna sida.

Skriv upp dig på nyhetsbrevslista här:

(bara för workshops)

 

Du behöver vara frisk för att delta, se FHM’s sida för aktuella rekommendationer.

Vill du hellre  göra en 1-1 konstellation med bara dig  och konstellatören i rummet (eller via Zoom)? Läs mer om individuella konstellationer här.

Workshops via Zoom

Att i ett tryggt sammanhang – om än via skärm – få chans att dela tankar och höra andras tror jag är en viktig motvikt till det vi upplever nu och därför vill jag erbjuda denna möjlighet att samlas – på ett nytt sätt. Att genomföra workshops via Zoom har visat sig fungera väl.

Datum och tider online

Fler möjligheter kommer – varmt välkomna!

Upplägg

Plats: Videolänk (Zoom), länk skickas till deltagarnas mejl  efter anmälan.

Guidad  meditation, övningar och plats för 2 uppställningar.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär.

Workshops i Systemiskt Ledarskap, läs mer här.

Workshops i lokalen

Workshops i lokalen

2021

Vi ses !  Håll utkik här eller i nyhetsbrev, via Facebook eller Instagram.