Workshops

Att göra en konstellation (uppställning) synliggör, och hjälper oss förstå mer om,  de osynliga bindningar vi har till ett system vi ingår i, tex vår familj eller arbetsgrupp. Och med denna nya bild som vi blivit medvetna om under uppställningen, kan vi ta oss vidare.

Hur går det till i en workshop?

I en workshop kan du delta dels som klient och göra egen uppställning, dels genom att vara representant i andras. Båda är en mycket berörande upplevelse och i många fall får man med sig personliga insikter hem även som representant. Det är som att andras arbete speglar också ens eget dilemma. Det räcker gott att du själv kommer med ditt dilemma och din önskan – de andra deltagarna får alltså agera representerar för de olika familjemedlemmarna, eller för känslor eller andra fenomen såsom hindrande/önskade kvalitéer (rädsla-mod, kraftlöshet-i sin kraft, ångest-lugn etc).

Förkunskaper ?

Du behöver inga förkunskaper för att delta som representant, bara ett öppet sinne och villighet att vara där för någon annan en stund. Om du vill delta i en workshop som klient, dvs göra en egen uppställning, så kan det vara bra att ha deltagit i en workshop som representant innan, eller ha deltagit i en föreläsning, eller på annat sätt hittat en introduktion till ämnet. Är du osäker så är det bara att du hör av dig.

 

ASKIS workshops

Gunilla Boivie från ASKIS ger regelbundet workshops i systemiska konstellationer utifrån olika teman, där samtliga deltagare får möjlighet att göra övningar med sina egna frågor. Läs om vilka teman som erbjuds på denna sida. Läs om nästa workshop-tillfälle här.

Workshops med gästande facilitatörer

ASKIS och Gunilla Boivie erbjuder även workshops med gästande facilitatörer, ibland i samarbete med andra. Närmast i tiden en workshop med Dan Cohen och Emily Blefeld i Oslo 25-27 januari 2019i samarbete med Aud Marit Esbensen (Krysalis AS, Senter for Systemiske Konstellasjoner). Seeing with your Heart Constellations Workshop. Läs mer om denna här.

Övrigt hos ASKIS

ASKIS och Gunilla Boivie erbjuder även individuella konsultationer med uppställningar och för par, så kallade parkonstellationer samt introduktionskvällar, kurser i personlig utveckling och coachning. Därutöver erbjuder vi konsultationer vid dynamiker i arbetslivet och organisationer.