Introduktion till Familjekonstellationer samt infomöten

ASKIS och Gunilla erbjuder löpande informationsmöten om utbildningar samt introduktioner till metoden familjekonstellationer

INTRODUKTION till metoden familjekonstellationer

För dig som känner dig ringrostig, eller precis upptäckt metoden och vill få en introduktion till systemiska principer, känna på hur det är att vara i fältet och hur det kan berika ditt  nuvarande  arbete  – välkommen! Denna dag är också en introduktion och en bra grund för dig som vill gå utbildningen i Familjekonstellationer som börjar i höst.

Gunilla introducerar de grundläggande principerna och deltagarna får sen pröva på att ”vara i fältet” genom övningar i mindre grupper. Det blir även konstellationer – platserna lottas ut under dagen. I augusti sker introduktionen på plats i lokal, Stockholm

Datum och tid 2024

Lördag 17/8 kl 10-18

Plats: Studio Creere, Torsgatan 63 i Stockholm

Pris: 1200 kr (plus 300 kr moms för företag, annars ink moms)

Varmt  välkommen till en full dag med familjekonstellationer! Anmälan via denna länk.

INFOMÖTE – få mer information om utbildningen online

För dig som önskar få information om utbildningens innehåll och upplägg finns nu flera möjligheter från maj och framåt, online (Zoom). Att delta i informationsmöte kostar inget.

Datum & tider:

Måndag 12/8 kl 12-13

Onsdag 14/8 kl 18-19.

Anmäl dig via formuläret här så skickar jag länken dagen före mötet.

 

Sedan 2021 erbjuder ASKIS/Gunilla Boivie en yrkesinriktad vidareutbildning i systemiska familjekonstellationer för dig som vill bredda din nuvarande profession eller ta klivet in i att verka som familjekonstellatör! Första delen har 4 moduler om 3 dagar (fre-sön). Nästa omgång startar i oktober 2024. Nu både i Göteborg och Stockholm.

För att läsa mer om utbildningen, klicka här.

För att få de senaste uppdateringarna om utbildning, kurser, workshops med mera, följ Gunilla Boivie och ASKIS på Facebook här.