Akademin för Systemiska Konstellationer i Sverige, ASKIS

VÄLKOMMEN till ASKIS! Vi har föreläsningar, introduktioner, utbildningar och workshops i systemiska konstellationer ned inriktning familje- och organisationskonstellationer.

Vill du komma på introduktionsföredrag med demonstration en kväll? Gå kurser i personlig utveckling?

På våra kurser i Familjekonstellationer får du både en inblick i teorin och filosofin bakom och förhållningssättet som metoden erbjuder. Du får också en chans till personlig utveckling för egen del, eftersom kurserna innehåller mycket övningar samt är upplevelsebaserade och med exempel från deltagarnas egen vardag.

 

Välkommen att anmäla dig till någon av våra kurser!

ASKIS kurser är öppna för alla, inga förkunskaper krävs:

  • Forma din egen stjärna – en kurs som löper under 6 månader och ger dig nytt fokus och mer riktning mot det ditt hjärta längtar efter. Kursen också ger deltagarna en inblick i och introduktion till Familjekonstellationer
  • Familjekarta – en kurs där du under två tillfällen gör en djupdykning i din familjehistoria med utgångspunkt i de frågor vi ställer omkring familjesystemet. Frågor? Välkommen att kontakta mig!

Välkommen att anmäla dig till en workshop!

ASKIS  ger regelbundet workshops i systemiska konstellationer, antingen en heldag på helgen eller en kväll. Varje workshop har plats för 3-4 uppställningar, max 3 på kvällstid. Inga förkunskaper krävs för att delta som representant. Om du är intresserad av att själv göra en uppställning, dvs delta som klient, är det bra om du har deltagit i en workshop eller föredrag eller liknande förut. Läs mer om våra workshops här.

Skicka din intresseanmälan via Kontaktsidan. Varmt välkommen!

Enskilda samtal, psykosyntesterapi ?

Är det kanske mer enskilda samtal du är intresserad av? Välkommen att kika in på min hemsida för psykosyntesterapi, och läs mer om hur jag jobbar med samtal via denna sida: www.gunillaboivie.se