Coachning med systemperspektiv

Coachning kan beröra både våra flöden i livet, och hinder av mer tillfällig karaktär som vi vill utforska.

Vi ställs inför val hela tiden, och ibland kan det vara svårare än annars att fatta beslut. I relationen med vår partner kan vi ständigt hamna i samma mönster, eller vi har en allmän känsla av kraftlöshet. Eller återkommande problem i relationen med en chef, kollega, partner, i nya arbetsgruppen, i en intressegrupp mm.

Vänd dig till mig när du behöver :

Tydliggöra de olika alternativen i en valsituation   Komma loss ur hindrande mönster privat eller i arbetslivet    Vill känna att du går till ett jobb och inte flyr från det nuvarande  Utforska din tillhörighet i grupper du ingår i; jobb, vänner, nätverk, intressen mm   Hjälp att hitta din rätta plats   I beslutssituationer vill kunna omvandla ogripbar känsla till förankrat beslut

#beslutssituationer #tydliggöraalternativ #tillhörighet #rättplats

Boka in coachning när du vill utforska nya områden och tjänster, välja mellan olika alternativ eller känner att det är dags att rensa ut sådant som inte längre fyller en funktion i ditt liv. Hos mig möter du lång erfarenhet av att utforska och lösa upp problem och motstånd. Läs också mer om vad du kan jobba med hos mig på denna sida, Individuella konsultationer.

Adderar systemperspektivet

Genom att addera det systemiska perspektivet hjälper jag dig hitta din kraft och få syn på nya möjligheter. Hos mig kan du på endast två-tre träffar förtydliga och utforska de olika alternativen och komma till större klarhet. Utifrån flera av dina sinnen samt ”systemsinnet” och med ett tydligare och förankrat beslut utgår du ifrån din kraft istället för den tidigare förvirringen.

Läs mer om Systemperspektivet här.

Övriga teman du kan jobba med

Ska jag vara kvar i nästa organisationsförändring eller inte? Hur ska jag förhålla mig till/samarbeta med min nya chef?  Jag vet mitt mål, men kommer inte dit  Passar mina professionella värderingar ihop med en potentiell uppdragsgivare, arbetsplats, arbetsgrupp, chef …?

Coachning vid vägval

Läs mer på denna sida

Upplägg, kontakt och offert

Känner du att något av ovanstående berör dig så är du välkommen att kontakta mig för att boka en session, eller ställa frågor. Räkna med att vi håller på 1 tim 15 min till 1 tim 30 min per gång. Vanligen jobbar vi med ett tema/önskemål per session, men ibland kan man behöva återkomma till sitt tema flera gånger. I sådana fall behöver det gå lite mer tid emellan, cirka 4-6 veckor.

Skicka ett mejl via kontaktsidan med namn, telefon och mejladress med en kort beskrivning av din önskan samt ort, så kontaktar jag dig med förslag på tider.

Företag och vill ha coachning för era anställda? Kontakta Gunilla Boivie via kontaktsidan för upplägg och offert.

Orter; Vasastan i Stockholm, Täby eller Heby

I Stockholm träffas vi centralt i Vasastan på Studio Creere, Torsgatan 63, t-b St Eriksplan, eller buss 3, 4,6 67 mfl. Vissa dagar kan du också boka dig i Täby. I Heby finns jag varannan vecka på tisdag-onsdag.

Individuella konsultationer

Kontakta mig för att göra individuellt arbete med systemperspektiv, se också

» Individuella konsultationer

Eller,

» Coachning

Lära mer om metoden

Föredrag återkommer löpande. Välkommen att komma och lyssna och prova på, föranmälan behövs!

» Nästa introduktionsföredrag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! http://eepurl.com/ccCnZv