Coachning med systemperspektiv

Coachning kan beröra både våra flöden i livet, och hinder av mer tillfällig karaktär som vi vill utforska.

Vi ställs inför val hela tiden, och ibland kan det vara svårare än annars att fatta beslut. I relationen med vår partner kan vi ständigt hamna i samma mönster, eller vi har en allmän känsla av kraftlöshet. Eller återkommande problem i relationen med en chef, kollega, partner, i nya arbetsgruppen, i en intressegrupp mm.

Vänd dig till oss för att:

Tydliggöra de olika alternativen i en valsituation   Komma loss ur hindrande mönster privat eller i arbetslivet
Du vill gå till och inte fly från  Hitta rätt plats och funktion   Gå från ogripbar känsla till förankrat beslut

#beslutssituationer #tydliggöraalternativ #tillhörighet #rättplats

Välja nytt och rensa ut gammalt?

Boka in coachning när du vill utforska nya områden och tjänster, eller känner att det är dags att rensa ut sådant som inte längre fyller en funktion i ditt liv. Hos oss möter du lång erfarenhet av att utforska och lösa upp problem och motstånd.

Adderar systemperspektivet

Genom att inkludera det systemiska perspektivet når du din kraft och får syn på nya möjligheter. På endast några få träffar förtydligas de olika alternativen och du kommer till större klarhet. Utifrån flera av dina sinnen samt ”systemsinnet” och med ett tydligare och förankrat beslut utgår du ifrån din kraft istället för den tidigare förvirringen.

Läs mer om Systemperspektivet här.

Övriga teman du kan jobba med

Hur ska jag förhålla mig till/samarbeta med min nya chef?  Jag vet mitt mål, men kommer inte dit  Passar mina professionella värderingar ihop med en potentiell uppdragsgivare, arbetsplats, arbetsgrupp, chef …? Förtydliga resurser 

Upplägg

Paket om 3 gånger inklusive den inledande konsultationen. * Det finns därefter möjlighet att fortsätta med enstaka tillfällen efter de första.

Den här typen av arbete behöver tid. Det kan därför gärna gå 4-5 veckor mellan tillfällena. Redan från första träffen får du med dig insikter och nya perspektiv. Skicka ett mejl via kontaktsidan med namn, telefon och mejladress med en kort beskrivning av din önskan samt ort, så kontaktar vi dig med förslag på tider.

*Om vi beslutar att inte fortsätta tillsammans betalar du endast för det första tillfället. 

Teamcoachning företag

Det systemiska perspektivet lämpar sig utmärkt väl för att jobba med handledning och coachning i grupper. Antingen i kombination med individuellt arbete, mindre grupper (2 och 2 till exempel), eller bara i större grupp (upp till 8 personer).

Formen lämpar sig även väl för arbete med att sätta upp mål, värderingsarbete, resursarbete, konflikthantering i och mellan team och andra interpersonella processer.

Behöver ditt företag hjälp med coachning eller handledning av individer eller team? Kontakta Gunilla Boivie på ASKIS för upplägg och offert via  Kontaktsidan.

 

 

Orter; Vasastan i Stockholm, Täby eller Heby

I Stockholm träffas vi centralt i Vasastan på Studio Creere, Torsgatan 63, t-b St Eriksplan, eller buss 3, 4,6 67 mfl. Vissa dagar kan du också boka dig i Täby. I Heby varannan vecka på tisdag-onsdag.

Individuella konsultationer

Kontakta mig för att göra individuellt arbete med systemperspektiv, se

» Coachning

Lära mer om metoden

Föredrag återkommer löpande. Välkommen att komma och lyssna och prova på, föranmälan behövs!

» Nästa introduktionsföredrag

Prenumerera på vårt nyhetsbrev! http://eepurl.com/ccCnZv