Föreläsningar

Nyhet – spännande föreläsning 21/8 i Saltsjöbadens herrbadhus:

I samarbete med Lisa Sjöström och hennes Mer flyt i vardagen och världen erbjuder Gunilla Boivie föreläsningen:

Bli detektiv i din egen historia

– när hinder blir tillgångar privat och i arbetslivet.

Gunilla berättar om sin väg från utbränd och arbetslös IT-konsult till ett nytt liv som egenföretagare med helt ny inriktning. Från att ha jobbat 250% via utmattning och totalt stopp, utanförskap i arbetslöshet och sjukskrivning till att börja se sig själv i ett helhetsperspektiv. Samt om insikten att det som hände henne kunde ha en större betydelse än den uppenbara, innebar en helomvändning och nya livsuppgifter. En föreläsning för dig som önskar bli fri att skapa det liv du vill ha och har ett öppet sinne för förändring.

Kvällen kommer att innehålla både berättelser, övningar och annat.

Datum, plats & tid

Onsdag 21/8 kl 18.30-21.30

Saltsjöbadens herrbadhus (utomhus, delvis under tak). Ta tåget till ändstationen Saltsjöbaden och fortsätt gå i tågets riktning mot vattnet och över lilla bron till Restaurangholmen. Badhuset ligger på höger sida. OBS kolla sl.se för enklaste resväg då tåget är ersatt med buss första sträckan Slussen-Henriksdal. Alternativ resväg kan vara med tvärbana till Sickla och tåg därifrån.

Det kommer att bli en fikapaus under kvällen, men för den som vill ha något stadigare att äta finns det flera restauranger i närheten, bl.a. Holmen och Grand hotell.

Biljetter

För biljetter, 420 kr ink moms, klicka på denna länk. OBS! Boka-tidigt-rabatt på biljettpriset, betala bara 350 kr! Gäller till och med den 19/8.

Denna föreläsning/workshop är en del av en serie – Mer flyt i vardagen och i världen, där den röda tråden är att all förändring börjar inifrån och genom att må bättre själv hjälper du andra att må bättre!

För att få mer information och även se vilka andra föreläsare som ingår i serien, gå till denna sida Room for flow

 

Varmt välkommen önskar Gunilla och Lisa!

 

Introduktionsföredrag – Systemiska familjekonstellationer

Flera  gånger per termin håller Gunilla Boivie från ASKIS introduktionsföredrag om Familjekonstellationer kvällstid, ibland med uppställning. Andra teman kan vara konstellationer vid dilemman och valsituationer.
För fler detaljer, läs mer här.

Därutöver arrangerar ASKIS då och då också olika föreläsningar, ibland med inbjudna föreläsare. Det kan vara teman från arbetslivet, men också om organisationskonstellationer, strukturella konstellationer med mera. Så fort ett datum finns för en sådan föreläsning, dyker den upp i kalendariet.