Workshops, temakvällar, mfl aktiviteter hos ASKIS och Gunilla Boivie, våren 2020 flyttas nu till Zoom, fram till att andra instruktioner om grupper och rörelsefrihet kommer från våra myndigheter.

Trygga platsen

Har du varit utbränd och inte riktigt kommit vidare? Har du jobbat länge i en stressig vardag och behöver tid för reflektion? Eller har du en allmän önskan om att utforska ditt inre och utvecklas i grupp? Välj mellan 2 olika dagar för denna onlinecirkel som jag valt att kalla Trygga platsen, se beskrivning nedan. Varmt välkommen!

Trygga platsen är en onlinecirkel där vi skapar och utforskar vår inre trygga plats och jobbar med olika övningar som syftar till att grunda och lugna samt inre och yttre utveckling. Första tillfället får var och en skapa sin inre trygga plats samt jobba med övningar i smågrupper. Följande tillfällen utforskar vi olika teman med den trygga platsen inkluderad. Vi jobbar med en kombination av mini-konstellationer, övningar och ibland uppställningar. Vi ses online minst 4 tillfällen, men det kan bli fler för de som så önskar.

NYTT! Jag öppnar nu upp för större valfrihet, vilket innebär att det är valfritt att delta i ett, två, tre, eller alla fyra tillfällena. Önskvärt är att du deltar i det första tillfället eftersom vi gör övningar som utgör förutsättningen för resterande kurstillfällen.

1) Vi skapar Trygga platsen 2) Jaget och (Själv-)kärlek (kroppen, hjärtat, känslor, mind) 3) Jaget och Viljan 4) Jaget och Det högre Självet

Mer info

Datum tisdagar: 19/5, 2/6, 16/6 och 30/6

Datum torsdagar: 14/5, 28/5, 11/6 och 25/6
Vid för få anmälda skjuts kursen upp till att starta nästföljande datum. 

Målgrupp: öppen för alla som känner sig attraherad av temat och har ett öppet sinne. 1 till 4 tillfällen, varannan vecka. Återkommer i höst och då eventuellt även på Studio Creere.

FÖR ATT DELTA i en onlineaktivitet behöver du:
En dator/platta med videokamera och bra internetuppkoppling.
Möjlighet att sitta avskilt och utan övrig störning
Lite plats runtom så att du fysiskt kan stå och röra dig lite
Möjlighet att flytta din dator så att du fortfarande syns när du står upp.

Tider och datum:

Varannan torsdag kväll, kl 18-21 eller varannan tisdagseftermiddag kl 14-17 och du kan välja att delta alla 4 tillfällen eller enstaka (men alltid första tillfället)

Torsdagskvällarna startar 14 maj (ve 20) Tisdagseftermiddagarna startar 19 maj (ve 21)

Sker online via Zoom, länk med lösenord skickas inför varje tillfälle.

Kostar:

300 kr/tillfälle och du kan betala inför varje tillfälle, senast 7 dagar före. Företag: be om faktura för pris plus moms.

Varmt välkommen!

Gunilla Boivie, Diplomerad psykosyntesterapeut, Systemisk coach och Facilitator