Välkommen på workshop via skärm!

Torsdag 4/7 kl 18-21.

Äntligen säger några, för visst är det praktiskt att slippa ta sig till en lokal, vare sig det är kort eller långt att åka! Särskilt praktiskt kanske för er som bor i andra delar av landet, eller för den delen i något av våra grannländer.

Med Workshops via skärm är det spatiala något annorlunda, dvs man kan behöva förtydliga i ord vem man tittar på, eller förstärka vissa gester. Annars fungerar online-arbetet precis lika bra, dvs att göra konstellationer via Zoom som på plats. Familjemedlemmar, händelser, minnen från historien  – allt finns  där även via skärm.

När du upplever återkommande problem i relationer, med syskon, partners, kollegor, eller har svårt att hitta din plats, din kraft, hitta och fullfölja mål, eller återkommande överväldigas av känslor i vissa situationer. Och önskar hitta en större förståelse och en väg ut.

Upplägg

Plats: Videolänk (Zoom), länk skickas till deltagarnas mejl  efter anmälan.

Guidad  meditation och plats för 2 uppställningar. Vi gör även övningar i mån av tid.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär här.

Läs mer om denna och andra workshops på denna sida.

Följ ASKIS på sociala medier

Få tips om kommande workshops, informationsmöten mm. Du hittar även länk till Instagram här. Välkommen !

Jag är väldigt tacksam och glad för allt jag har lärt mig om mig själv tack vare dig och alla som deltog i de olika workshopen så klart;).
Det har blivit stora förändringar i mitt känsloliv och hur jag ser på mig själv och andra igen. Det är fascinerande hur min omgivning reagerar på min förändring också.
Jag känner mig levande igen och det är jag väldigt tacksam för!!
DJL

deltagare i workshops

Coaching och konstellationer

Facilitator Gunilla Boivie

Gunilla Boivie, Cert Konstellatör (SHI) och Dipl. Psykosynstesterapeut (PsA)