Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! Läs om spännande teman nedan samt frågor du kan ställa dig som kan belysas i en workshop.

2020 liknar inget annat år och det gäller att hänga med! I höst erbjuder jag workshops både online och på studion. Varmt välkommen! 

Välkomna till Workshops i Familjekonstellationer

Vasastan Stockholm (Studio Creere) och via videolänk

Corona fortsätter att vara en del av vår verklighet, och vi behöver alla anpassa oss och vara kreativa och lyhörda för nya utmaningar. I höst kommer jag därför blanda aktiviteter online och på Studion samt dra ner på gruppstorlekar vid fysiska möten. Det blir också färre konstellationer i workshops i lokalen – helt enkelt för att inte representanterna ska bli helt slutkörda av allt  representerande :). Det innebär samtidigt mer tid för var och en, vilket är en stor fördel!

I höst erbjuder jag workshops på Studio Creere på lördagar. Online-workshops blir på vardagar, dag- eller kvällstid och då kan även du som tillhör en riskgrupp och/eller bor i andra delar av landet delta! Datum och tider ser du nedan. Hör gärna av dig med förslag på datum, tider eller önskan om annat upplägg om du själv har en liten grupp – om inget av det jag föreslår här passar. Jag håller även gärna workshop på engelska.

Datum & tider

Workshops på Studio Creere

Du som deltagare behöver själv ta ansvar för att du är frisk samt håller avstånd, tvättar händer mm. Ev kan det bli aktuellt att använda visir, jag får återkomma om det.

Lördag 19/9 kl 11.30-17, och  Lördag 31/10 kl 11.30-17

En dag med guidad meditation, övningar och konstellationer, varmt välkomna! Teman meddelas senare.

Temat för workshopen 31/10 blir

Från skuggan till ljuset

Skeletten är alltid mer skrämmande i garderoben, men om du tar fram dom så skramlar de mest. Tänk vad mycket vi har kvar att hämta av förmågor, kvalitéer och gåvor, gömt i vår personlighets olika skrymslen! Vad händer om vi kan se dem för vad de är och istället använda dem som de krafter och resurser de är?

Välkommen till en ovanligt ljus workshop i familjekonstellationer, där vi ser kontrasterna och konturerna i vår personlighet.

 
I en familjekonstellation synliggör vi omedvetna bindningar och lojaliteter i familjesystemet som påverkar oss i nutid, men har sitt ursprung i dåtid och i helheten, systemet. Välkommen till en heldagsworkshop med övningar och uppställningar!
Pga Corona är antalet platser begränsat till 9 och du behöver vara frisk för att delta. Vi tillhandahåller handtvätt, handsprit och rörelseutrymme i lokalen. Avstånd och hänsyn ordnar vi tillsammans. /Mvh Gunilla Boivie ASKIS

Anmälan och övrig info

Plats: Studio Creere, Torsgatan 63
Heldag med plats för 3 uppställningar.

Klientplats: 2200 kr (inkl. förberedande samtal & uppföljning)
Representant: 400 kr
Representant intro: 100 kr
Max 9 deltagare. 

Målgrupp: Workshopen är öppen för alla som känner sig attraherad av temat och är öppen för nya perspektiv och förhållningssätt.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär, klicka här

Workshops i familjekonstellationer via videolänk

Att i ett tryggt sammanhang – om än via skärm – få chans att dela tankar och höra andras tror jag är en viktig motvikt till det vi upplever nu och därför vill jag erbjuda denna möjlighet att samlas – på ett nytt sätt. Mycket av den oro många känner nu kan också ha sina rötter i händelser i familjehistorien, till ex från äldre släktingars och förfäders upplevelser under tidigare kriser. Så uppställningar har fortsatt en plats här och att genomföra workshops via Zoom har visat sig fungera väl.

Datum & tider

Workshops via videolänk (Zoom)

Tisdag 6/10 kl 15-18 Torsdag 19/11 kl 18-21 Tisdag 8/12 kl 18-21

Workshopen kommer att innehålla både uppställningar och övningar. Tema kommer inom kort.

Anmälan och övrig info

TISDAG 6 oktober

Plats: Videolänk (Zoom)
Tid eftermiddag: kl 15-18 cirka
Guidad meditation, övningar och konstellationer med plats för två klientuppställningar.

Klientplats: 1500 kr (inkl. förberedande samtal & uppföljning)
Representant: 300 kr
Representant intro: 100 kr

Målgrupp: Workshopen är öppen för alla som känner sig attraherad av temat, har ett öppet sinne för metoden och för att jobba via Zoom.

Plats Deltagande via ZOOM. Du behöver inte ha laddat ner programmet innan utan klickar bara på länken som jag skickar. Länk och lösen kommer efter anmälan och betalning. Instruktioner för att delta kommer med bekräftelse av anmälan, men det är viktigt att ha en så stor skärm som möjligt, så dator eller platta är att föredra.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär, klicka här

Kort introduktion

Till hur du laddar ner och startar Zoom för att sen delta i en workshop i familjekonstellationer online nedan!

Power-point: 

Video: (länk kommer)

Vill du öva på hur du representerar via Zoom?

Boka in dig på min 1-timmesintroduktion, välj mellan datumen nedan. Introduktionen sker i appen Zoom, som det är bra om du har laddat ner innan (se även min power-point-introduktion, länk på denna sida).

 • Torsdag 17/9 kl 19.30-20.30
 • Tisdag 22/9 kl 19.30-20.30
 • Onsdag 23/9 kl 12-13
 • Fredag 25/9 kl 12-13.

Kostar inget men jag behöver din föranmälan – anmäl dig via denna länk. Välkommen!

Att se på händelser och beteenden med den större linsen, helt enkelt zooma ut och se var de effekter du upplever i din vardag kan ha sitt ursprung, kan ge nya insikter och förklaringar som ofta kan överraska.

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

Workshops i samarbeten samt internationella besök

Sarah Peyton i 2021:

I början av nästa år har vi glädjen att återigen få besök av Sarah Peyton. Det blir föreläsningskväll, workshop fredag-söndag med mera i slutet av februari 2021. Det blir antingen i Norge eller i Sverige. Skicka ett mejl till oss på Kontakt för att få senaste informationen när den kommer.

 

 

Vad längtar du efter?

 1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
 2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
 3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
 4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
 5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
 6. Vill hitta en livspartner
 7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
 8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
 9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.

Workshops i Systemiskt Ledarskap, läs mer här.