Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! Läs om spännande teman nedan samt frågor du kan ställa dig som kan belysas i en workshop. 2020 kommer flera nyheter, liksom samarbeten, både i Stockholm och i Oslo. Varmt välkommen! 

Familjekonstellationer 2020

Workshops hos ASKIS

Fler möjligheter i vår: Musik & konstellationer, Familjerelationer, systemiskt ledarskap m.m.

Det nya året har startat och vi anar ny energi, nya möjligheter och nya kliv runt knuten. Låt årets första månader bli en period då du låter det nya få komma som ska utvecklas vidare i ditt liv. Rensa ut det som du inte längre behöver av gamla föreställningar om dig själv, om förväntningar från omgivningen, och gör plats för nytt! Att delta i en workshop i familjekonstellationer är ett sätt att se på gamla surdegar, eller för den delen utforska det nya.

Nya datum i vår: 15/2, 20/2 och 14/3

Lördag 15 februari nyinsatt workshop i Oslo, Selvsabotering og ubevisste kontrakter (Självsabotören och omedvetna kontrakt), med mig och Aud Marit Esbensen. Kl 10-18, 9 platser. Kontakta Aud Marit här om du är i Oslo den helgen och önskar delta! Kostar NOK 1300.

Torsdag 20 februari blir det kvällsworkshop och Lördag 14 mars en heldagsworkshop.

Workshopen 20 februari har tema Livets källa!

Vårt livs källa innehåller så mycket och när vi är i kontakt med vårt flöde, så upplever vi en outsinlig tillförsel från vår källa. Men ibland är livet mer problematiskt, vi upplever hinder, problem i relationer mm, och har då svårt att hämta inspiration, kärlek och påfyllning från källan. Varmt välkomna att utforska egna hinder och flöden och delta i konstellationer och övningar!
 
Välkommen att anmäla dig via denna länk.

Mer om familjekonstellationer, om psykosyntes på gunillaboivie.se (klicka på respektive).

Varmt välkommen!

Broschyrer

Nya broschyrer kommer!

Tider och upplägg

Kvällar kl 17-20.30 eller 21. Heldagar kl 10.30 – 17.30 eller 18 med lunchpaus.  Workshopen innehåller övningar och en del uppställningar i relation till temat. Varmt välkommen till en berörande och utvecklande upplevelse!

Workshopen kväll har 3 klientplatser och upp till 10 platser totalt, workshopen lördag har 5 klientplatser och flera representantplatser (observatörsplats).

Plats, Stockholm

Studio Creere på Torsgatan 63 nb i Stockholm. Butiksingång, grå dörr med lila skylt, tryck på ringklockan.

Ta sig hit: Tunnelbana till St Eriksplan, uppgång Torsgatan, eller flera bussar, tex 3, 77, 6, 4, 67, 72 samt nya citybanan till Odenplan, uppgång Vanadisvägen.

Anmälan & Frågor

Anmälan görs via ett webbformulär. Ev frågor går bra att skicka på mejl.

Workshops i Systemiskt Ledarskap, läs mer här.

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

Workshops i samarbeten samt internationella besök

Sarah Peyton i Oslo: Relationships and Intimacy

Föreläsningskväll, torsdag 14 november och workshop fredag-söndag 15-17 november. OBS! Vi har glädjen att meddela att föredrag och workshop blir av, och vi tar emot anmälningar ett tag till, så skynda dig att boka din plats. Kombopriser om du bokar båda evenemangen.

Läs mer på denna sida.

 

Se även Temakvällar 

 

Vad önskar du?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.