Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! Läs om spännande teman nedan samt frågor du kan ställa dig som kan belysas i en workshop. Nytt för i år är workshops för soloprenörer/småföretagare som vill hitta flödet i sin verksamhet. Men först blir det workshop i familjekonstellationer i Oslo 24/8 samt i Stockholm 28/9, läs mer nedan. Varmt välkommen! 

Workshopserien ”Finn flödet i din business” startar hösten 2019

Denna workshopserie riktar sig till dig som vet vad du vill med ditt företag, men har svårt att kommunicera det, eller har för många idéer och behöver hjälp med fokus och tydlighet samt att hitta tillbaka till flödet du kände när du startade. Ämnen som tas upp är till ex Vilka mönster har jag med mig och vilka är en tillgång i företagandet?” och ”Vad är jag och mitt företag för omvärlden och marknaden?” med flera teman. 

Info om workshopen:

Lördag 19/10 kl 10-18, plats: Studio Creere, Torsgatan 63.

Anmälan sker via detta formulär

Gunilla Boivie har mångårig erfarenhet både av att arbeta i stora IT-konsultbolag, mindre bolag, samt driva eget. Hon har utbildat sig i interpersonella relationer, levande system, systemdynamiker i organisationer samt systemisk coaching och psykosyntesterapi, förutom internationell ekonomi, och jobbar med ledorden Klarhet – Compassion – Perspektiv i allt hon gör.

Varmt välkommen till denna workshop! Gunilla Boivie.

Introduktion till workshopserie – läs mer här.

 

Tema 28/9:

Rötter och växande

Hur väl känner vi våra rötter, hur rotade är vi?

Om vi fötts i ett land och flyttat till ett annat som barn eller som vuxen, men lika gärna om vi flyttat mycket i vårt liv oavsett om det är i samma land, kan det vara svårt att känna sig rotad. Och om vi inte gör det, om vi känner oss rotlösa, eller som att vi inte har en plats, eller som att vi inte riktigt vet var vi hör hemma, då är det svårt för ens liv att ta fart på riktigt, att växa och leva vårt syfte här på jorden.

Istället kan vi känna det som att livet är som på paus, eller att vi har svårt att sätta upp mål eller ha idéer, vi kanske känner skuldkänslor för att vi vill något, eller irrar som en åsna mellan två hötappar, fram och tillbaka, fram och tillbaka, utan att kunna fatta beslut.

Den här workshopen kommer handla om dessa två aspekter – hur kan vi växa när vi inte känner våra rötter eller har hittat vår plats?

Familjekonstellationer är ett själsligt arbete som i långsam takt hjälper deltagarna att se de fenomen som utspelar sig i sina liv utan att värdera eller gradera, bara se och inkludera med en önskan om att komma vidare. Vill du delta i workshopen så klicka in din anmälan via länken nedan. Varmt välkommen!

Tider och upplägg

Lördag 28/9 kl 10 – 17.30 eller 18 med lunchpaus. Under dagen gör vi övningar i relation till temat. Dagen innehåller även flera uppställningar. Varmt välkommen till en berörande dag!

Workshopen har 3 – 4 klientplatser och flera representantplatser (observatörsplats).

Plats, Stockholm

Studio Creere på Torsgatan 63 nb i Stockholm. Butiksingång, grå dörr med lila skylt, tryck på ringklockan.

Ta sig hit: Tunnelbana till St Eriksplan, uppgång Torsgatan, eller flera bussar, tex 3, 77, 6, 4, 67, 72 samt nya citybanan till Odenplan, uppgång Vanadisvägen.

Anmälan & Frågor

Anmälan görs via ett webbformulär. Ev frågor går bra att skicka på mejl.

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

Workshops i samarbeten samt internationella besök

Sarah Peyton i Oslo: Relationships and Intimacy

Föreläsningskväll, torsdag 14 november, workshop fredag-lördag 15-17 november samt Master class måndag 18 november. OBS! Early-bird-priser fram till 15/9, så skynda dig att boka din plats. Kombopriser om du bokar två eller tre av evenemangen.

Läs mer på denna sida.

 

Se även Temakvällar 

 

Vad önskar du?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.