Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! Läs om spännande teman nedan samt frågor du kan ställa dig som kan belysas i en workshop. Nytt för i år är workshops för soloprenörer/småföretagare som vill hitta flödet i sin verksamhet. Men först blir det workshop i familjekonstellationer i Oslo 24/8 samt i Stockholm 28/9, läs mer nedan. Varmt välkommen! 

Familjekonstellationer 2019

Workshops i Familjekonstellationer

Välj mellan tisdag kväll 5/11 och lördag 14/12:

Varmt välkomna att delta i workshops med familjen och familjerelationer som tema! Vi ingår i livet i flera system, men familjesystemet och alla händelser i vår historia bär vi med oss i vårt DNA, i våra minnen och i vår själ. Ofta upprepas teman från vår historia i våra liv, såväl i det privata som på arbetsplatsen. Vilka är dina mönster, vad upplever du att du inte kommer vidare från, trots att du försökt om och om igen? Se också vanliga teman och problem längre ned på denna sida.

14/12: Relationer i juletid

För många är det annat än julefrid som väcks vid tanke på jul. Att återigen konfronteras med sin ursprungsfamilj och gamla mönster och roller kan väcka upp såriga minnen. Eller att konfronteras med sitt val att ta avstånd, vilket också kan vara smärtsamt. De roller vi har med oss från uppväxten kan vara svåra att kliva ur. Kanske kan det vara dags att ”göra slut” med någon av dessa för att istället se på gamla relationer med nya ögon? Välkommen att utforska relationer och lojaliteter i familjen inklusive din egen roll, samt uppleva familjekonstellationer.

Familjekonstellationer är ett själsligt arbete som i långsam takt hjälper deltagarna att se de fenomen som utspelar sig i sina liv utan att värdera eller gradera, bara se och inkludera med en önskan om att komma vidare. Vill du delta i workshopen så klicka in din anmälan via länken nedan. Varmt välkommen!

Broschyrer

14/12: ASKIS_familjerelationer2-14dec19_

5/11: ASKIS_familjerelationer-5nov19_upd

Tider och upplägg

Tisdag 5/11 kl 17-20.30 eller 21. Lördag 14/12 kl 10.30 – 17.30 eller 18 med lunchpaus.  Workshopen innehåller uppställningar och övningar i relation till temat. Varmt välkommen till en berörande upplevelse!

Workshopen kväll har 3 klientplatser och upp till 10 platser totalt, workshopen lördag har 4 klientplatser och flera representantplatser (observatörsplats).

Plats, Stockholm

Studio Creere på Torsgatan 63 nb i Stockholm. Butiksingång, grå dörr med lila skylt, tryck på ringklockan.

Ta sig hit: Tunnelbana till St Eriksplan, uppgång Torsgatan, eller flera bussar, tex 3, 77, 6, 4, 67, 72 samt nya citybanan till Odenplan, uppgång Vanadisvägen.

Anmälan & Frågor

Anmälan görs via ett webbformulär. Ev frågor går bra att skicka på mejl.

Kurser för företag: ”Finn flödet i din business” mfl, läs mer här

 

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

Workshops i samarbeten samt internationella besök

Sarah Peyton i Oslo: Relationships and Intimacy

Föreläsningskväll, torsdag 14 november och workshop fredag-söndag 15-17 november. OBS! Vi har glädjen att meddela att föredrag och workshop blir av, och vi tar emot anmälningar ett tag till, så skynda dig att boka din plats. Kombopriser om du bokar båda evenemangen.

Läs mer på denna sida.

 

Se även Temakvällar 

 

Vad önskar du?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.