Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Till våren 2019 är två workshops med Gunilla Boivie inplanerade, lördag 16/2 och lördag 25/5.  

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.

Tema 25/5:

Gåvor från det förflutna

Att ta emot från andra kan vara bland det svåraste i livet. Lättare då att ge och ge, och hamna i den där obekväma känslan av obalans, av att snart stå på andra sidan igen – och ta emot. Och det kan vara precis tvärtom, att vi fastnat i väntan – på att få ta emot.

Att ha svårigheter med att ta emot det livet ger oss är ett ganska mänskligt fenomen – och det gör oss lite fattigare. Ofta reflekterar vi inte så mycket över det för vi har ju vad vi har, men ibland kan det uppstå situationer när det plötsligt blir så uppenbart att något fattas oss, vilket kan skapa frustration och till och med lidande.

När vi kan tina upp de tillgångar som fryst inne med omskakande händelser antingen i våra egna liv eller i vår historia, så handlar det om en reell frigörelse. Då kan vi äntligen skörda det som är vårt.

Tider och upplägg

Lördag 25/5 kl 10.30 – 17.30 eller 18 med lunchpaus cirka 45 minuter. Under dagen gör vi övningar som handlar om att ta emot livets gåvor från våra föräldrar. Dagen innehåller även flera uppställningar. Varmt välkommen till en berörande dag!

Workshopen har 3 – 4 klientplatser och flera representantplatser (observatörsplats).

Plats, samtliga evenemang

Studio Creere på Torsgatan 63 nb i Stockholm. Butiksingång, grå dörr med lila skylt, tryck på ringklockan.

Ta sig hit: Tunnelbana till St Eriksplan, uppgång Torsgatan, eller flera bussar, tex 3, 77, 6, 4, 67, 72 samt nya citybanan till Odenplan, uppgång Vanadisvägen.

Anmälan & Frågor

Anmälan görs via ett webbformulär. Ev frågor går bra att skicka på mejl.

Eller skriv upp dig på nyhetsbrev här, för att försäkra dig om att få information om nästa workshop-tillfälle!

Workshops våren 2019

Datum våren 2019 är 16/2 och 25/5, båda heldagsworkshop, samt en temakväll torsdag 11/4. Fler detaljer såsom teman kommer.

Tider heldagsworkshop: Lördagar kl 10.30-17.30 cirka, med lunchpaus (egen lunch medtages). På heldagsworkshopen (f.n. lördagar) finns det plats för 3-4 uppställningar.

Se även Temakvällar 

 

Vad önskar du?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!