Workshops i Systemiska konstellationer med Gunilla Boivie

Familjekonstellationer i Vasastan Stockholm (Studio Creere), i Oslo och via videolänk

Nästa workshop i familjekonstellationer – Stockholm

Nyinsatt workshop torsdag kväll 28/12 har tema

AVSLUTA och sätta punkt.

En kväll för var och en att se på projekt, händelser, upplevelser, personlighetsdelar med mera som du känner dig färdig med och vill avsluta på ett respektfullt sätt. Ni jobbar enskilt eller i mindre grupper.

Syftet är att låta dig se på och inkludera det som varit med acceptans för dess plats i ditt liv, och som något det är dags att knyta ihop säcken kring. Så att du kan gå in i det nya året med mindre i bagaget som hindrar.

Det kan vara alltifrån tidigare relationer/arbetsplatser (-uppgifter)/beteenden /händelser mm som du insett hänger kvar, och som du behöver släppa taget om för att komma vidare.

Datum och tid:

Torsdag 28 december kl 17-21

Plats och pris:

Vi ses på Studio Creere, Torsgatan 63 nb, Vasastan, Stockholm.

Att delta i denna kvällsworkshop kostar 500 kr*, samma för alla.

Totalt 12 platser.

Workshops på plats 2024

Välkomna till det nya året då det kommer hända mycket! Redan nu kan jag meddela datum för årets första workshop i familjekonstellationer – i januari! Vi ses!

1,5-dagars workshop

Datum & Tider

Nästa workshop fredag-lördag blir 26-27 januari 2024. Varmt välkomna då

Fredag kl 18-21 och Lördag kl 10-18

Upplägg

Minst 5  klientplatser, 12 platser totalt.

Guidad  meditation, övning för alla och uppställningar. Lunch medtages, kaffe/te och frukt samt kakor, dadlar mm erbjuds i pauserna.

Plats: Studio Creere på Torsgatan 63 i Vasastan  Stockholm, om inte annat anges.

Priser 1,5-dagars workshop på plats:

Klientplats: 1850 kr* Representantplats: 850 kr* eller 450 kr* för Rookie(stud (4 platser finns)

Målgrupp: Workshopen är öppen för alla som känner sig attraherad av temat, har ett öppet sinne för metoden.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär – knapp nedan.

 

Du behöver vara frisk för att delta, se FHM’s sida för aktuella rekommendationer.

Vill du hellre  göra en 1-1 konstellation med bara dig  och konstellatören i rummet (eller via Zoom)? Läs mer om individuella konstellationer här.

Workshops via Zoom

Att i ett tryggt sammanhang – om än via skärm – få chans att dela tankar och höra andras tror jag är en viktig motvikt till det vi upplever nu och därför vill jag erbjuda denna möjlighet att samlas – på ett nytt sätt. Att genomföra workshops via Zoom har visat sig fungera väl.

Datum och tider online

Fler möjligheter nästa år – varmt välkomna!

Upplägg

Plats: Videolänk (Zoom), länk skickas till deltagarnas mejl  efter anmälan.

Guidad  meditation, övningar och plats för 2 uppställningar.

Klientplats: 1500 kr* Representantplats: 500 kr* eller 350 kr* för Rookie (första gången)

Deltagande via ZOOM:

Det är bra om du har laddat ner appen innan, eller så klickar du bara på länken som jag skickar. Länk och lösen kommer efter anmälan och betalning. Instruktioner för att delta kommer med bekräftelse av anmälan, men det är viktigt att ha en så stor skärm som möjligt, så dator eller platta är att föredra.

Målgrupp: Workshopen är öppen för alla som känner sig attraherad av temat, har ett öppet sinne för metoden och för att jobba via Zoom.

ANMÄLAN: Du anmäler dig som vanligt via webbformulär – länk nedan.

Önskar du själv utbilda dig till familjekonstellatör?

Läs mer om ASKIS utbildning i metoden här. Fler möjligheter att gå Del 1 från i höst. Där hittar du även datum för informationsmöten och introduktioner. 

Den individuella konstellation som jag gjorde via Zoom var absolut lika bra som om jag hade gjort den med fysisk närvaro i din lokal. De uppställningar och övningar som vi gjort i kursen Trygga platsen var också minst lika givande. Jag tycker att du har ett klart och bra upplägg på kursavsnitten. Uppskattar också din lyhördhet och värme!
Deltagare i workshop online

Vad längtar du efter?

  1. Bli bättre på att hantera nya saker/situationer
  2. Låta min egen vilja styra i jobbsituationer /i relationer
  3. Vill kunna inkludera mig själv lättare i nya grupper
  4. Önskar hitta min plats i livet, på jobbet, med andra
  5. Bättre hantera omotiverade känsloutbrott, tex ilska
  6. Vill hitta en livspartner
  7. Vill kunna sätta mål och fullfölja dem
  8. Förstå mer om återkommande konflikter som jag hamnar i på jobbet, i relationen, med barnen
  9. Komma loss ur känsla av att sitta fast

Om du idag sitter med en önskan eller fråga som du vill jobba med i grupp så är du välkommen att höra av dig till mig inför nästa workshop-tillfälle. Det går också bra att jobba med din önskan i en individuell konstellation. Varmt välkommen!

Att se på händelser och beteenden med den större linsen, helt enkelt zooma ut och se var de effekter du upplever i din vardag kan ha sitt ursprung, kan ge nya insikter och förklaringar som ofta kan överraska.

Om familjekonstellationer

Familjekonstellationer är den till synes enkla metod med vars hjälp vi ser bortom det synbara och tar in hela individens kontext – ursprung, kultur, familj och familjehistoria – för att förlösa en individs hindrande mönster eller kidnappande känslor.

Starka skeenden som våra släktingar (och/eller föräldrar) varit med om kan få påverkan på oss i vårt dagliga liv genom att vi omedvetet dragits in i att identifiera oss med en person eller känsla/händelse som annars riskerat att glömmas bort eller exkluderas. När personer eller händelser som är viktiga  för helheten nonchaleras  eller på andra sätt exkluderas så ser systemet till att vi ”kommer-i-håg” (re-member på engelska) så att balansen återupprättas genom att låta en individ i senare generationer upprepa ödet och till och med bete sig som, en äldre släkting.

När våra känslor känns för starka för situationen, eller vi uttrycker oss eller agerar med uttryck eller beteenden som verkar konstiga, då kan  vi börja misstänka att det vi känner, upplever eller gör tillhör någon annan i systemet – och att vi agerar på uppdrag av helheten.

Workshops i familjekonstellationer

I en familjekonstellation synliggörs omedvetna bindningar och lojaliteter i familjesystemet som påverkar oss i nutid, men har sitt ursprung i dåtid och i helheten, systemet. 

För alla?

Dessa workshops är öppna för alla. Det enda som krävs är en önskan om – och ha modet att – öppna sig för att se något nytt. Att delta är en givande och berörande upplevelse där ens egna teman och frågor plötsligt kan komma i nytt ljus, både som representant och klient. Du kan delta på lite olika sätt: För dig som är ny för metoden och ASKIS så finns det 4 s.k. Rookie-platser att välja vid anmälan. Då deltar du som representant/observatör. Rookie-platsen är från och med nu även öppen för studerande. Det finns också flera klientplatser (valbara för alla oavsett bakgrund) och representantplatser. 

Gunilla Boivie och ASKIS erbjuder workshops på Studio Creere på fredagar, lördagar och/eller söndagar. Online-workshops sker på vardagar, dag- eller kvällstid och då kan även du som tillhör en riskgrupp och/eller bor i andra delar av landet delta! Datum och tider ser du på denna sida.

Skriv upp dig på nyhetsbrevslista här:

(bara för workshops)

Välkommen till workshops med systemperspektiv (konstellationer) hos ASKIS! På denna sida hittar du datum samt exempel på frågor som kan belysas i en workshop.

Vill du försäkra dig om att få nyheter från ASKIS direkt i den mejllåda samt tips i vardagen, skriv upp dig på nyhetsbrev här.

 

 

Intresserad av parsamtal med inslag av familjekonstellationer?

Läs mer här om att se på och fördjupa din relation med hjälp av det systemiska perspektivet!

 

Familjekonstellationer

Starka händelser i vår familjs historia kan  få stora konsekvenser för oss som individer längre ner i generationerna. Det kan t.ex vara att en mor eller far dör tidigt, att ett barn (0-6 år) hamnar längre tid på sjukhus eller av andra skäl är åtskilt längre tid från sina föräldrar, eller att familjemedlemmar har negligerats eller glömts bort och på så sätt uteslutits ur familjesystemet. När sådant finns i ens familjehistoria och inte tagits om hand, kan dessa förträngda känslor och energier dyka upp i ens eget liv som överrumplande ologiska känslor, en känsla av att ha tappat bort syftet i livet, eller uttryckas som svårigheter i relationen med egna partnern, barn eller föräldrar.

Facilitator för ASKIS workshops i Systemiska Familjekonstellationer är Gunilla Boivie, om inte annat specificerats. Tidigare teman för workshops hos ASKIS med Gunilla Boivie som facilitator, se bildgalleriet.

Workshops i Systemiskt Ledarskap, läs mer här.

Workshops i lokalen

Workshops i lokalen

2021

Vi ses !  Håll utkik här eller i nyhetsbrev, via Facebook eller Instagram.