Välkommen  Ulf Petrén som i höst deltar som lärare tillsammans med Gunilla Boivie, huvudlärare och ansvarig för utbildningen.

Ulf Petrén är auktoriserad gestaltterapeut och har jobbat i många år med psykoterapi och har erfarenhet av familjekonstellationer från Sverige, Finland och Kanada. Den första delen av terapiutbildningen påbörjades på Gestaltakademin i Stockholm 1997 – 2000, också en mastersutbildning kopplad till University of Derby i England. En andra del av  utbildningen till gestaltterapeut genomförde Ulf på Gestaltinstitutet i Skandinavien 2003 – 2006. Kompletterande till terapiutbildningen genomförde han 2009 – 2010 utbildningen Gestaltmetodik i organisationer, Kungsbacka med Margareta och Lars Marmgren.

Intresset för familjekonstellationer väcktes 2001 i en workshop med Charlotte Palmgren och efter det påbörjade han en kurs med henne 2004 med avsikt att börja jobba med konstellationer. Efter en ettårig kurs 2006 med Albrecht Mahr i Göteborg började han hålla egna workshops i Stockholm, Helsingfors, Norrköping och Malmö. De senaste åren har Ulf haft fortbildning bl.a. i att ha terapi med par.

Early-bird datum!

Vill du läsa mer om utbildningen samt veta datum för early-bird, läs mer här.

Utbildningar, konstellationer

2007 Workshop med Bert Hellinger i Pichl, Österrike

2020-21 Workshops med Mark Wolynn i Victoria, BC, Kanada

2020-22 Psykosomatisk och systemisk medicin med Johannes Beckmann, Göteborg

 

Länk till Ulf Petréns hemsida här