Missa inte denna spännande workshop med Julia Kirby och Gunilla Boivie! 

Making Peace with our Parents

Leva i fred med våra föräldrar

Tidig höst 2024, vi återkommer med datum

 

Välkommen till denna workshop på engelska och svenska som handlar om vad vi kan ha med oss från vår relation till våra föräldrar in i vuxenlivet – både på arbetet och privat.

Under helgen ser vi på det som inte tagits om hand av förluster, sjukdomar, skamliga familjehemligheter med mera. Och som stannat kvar i systemet tills någon i senare generationer förmår hantera det.

Det har visat sig att händelser som dessa kan bli till omedvetna lojaliteter som skapar mönster i våra egna liv. Mönster som gör det svårare för oss att följa vårt eget syfte i livet.

När vi kan synliggöra roten till dessa mönster kan vi också släppa det vi burit på och hitta ett nytt sätt att förhålla oss på till våra föräldrar och vår uppväxt.

Helgen innehåller uppställningar, meditationer och rörelse/dans. 15 platser finns, varav 8 uppställningar. Fika ingår, lunch medtages.

Julia Kirby från The FeltSpace, UK, deltar som gästkonstellatör tillsammans med Gunilla Boivie från ASKIS och du kan välja om du vill göra din uppställning på engelska (tyska) eller svenska.

Begränsat antal platser.

 

Mer information

Läs mer om Julia Kirby från The FeltSpace här.

Läs mer om workshopen på denna sida och anmäl dig redan nu!

Varmt välkomna till denna workshop!