Introduktion till Familjekonstellationer

För dig som känner dig ringrostig, eller precis upptäckt metoden och vill få en introduktion till systemiska principer, känna på hur det är att vara i fältet och hur det kan berika ditt  nuvarande  arbete  – välkommen! Denna dag är också en introduktion och en bra grund för dig som vill gå utbildningen i Familjekonstellationer som börjar i höst.

Gunilla introducerar teorin och deltagarna får sen pröva på ”vara i fältet” genom övningar i mindre grupper. I september sker introduktionen på plats i lokal, Stockholm och kostar 500 kr.

Läs mer om introduktionen och infomötet på denna sida.

Läs mer om utbildningendenna sida

Datum & tider

Lördag 2/9 kl 13-18

Pris och anmälan

Att delta i introduktionen kostar 500 kr, ex moms om du betalar via företag.

Anmälan via detta formulär:

Varmt  välkommen!

Få mer information om utbildningen online

För dig som önskar få information om utbildningens innehåll och upplägg finns nu två möjligheter i september (18/9 & 20/9), online (Zoom), den ena kvällstid, den andra under lunchen. Att delta i informationsmöte kostar inget.

Datum & tider:

Måndag 18/9 kl 17-18

Onsdag 20/9 kl 11.30-12.30

Läs mer och anmäl dig till informationsmöte här.

Sedan 2021 erbjuder ASKIS/Gunilla Boivie en yrkesinriktad vidareutbildning i systemiska familjekonstellationer för dig som vill bredda din nuvarande profession eller ta klivet in i att verka som familjekonstellatör! Första delen har 4 moduler om 3 dagar (fre-sön). Nästa omgång startar hösten 2023.