Familjedetektiven

Bli detektiv i din egen historia!

2 tillfällen á 3,5 timmar, begränsat antal deltagare.

Under två tillfällen får du möjlighet att fördjupa dig i din personliga historia, lära dig mer om hur du skapar din familjekarta samt göra övningar och uppställningar. Kursen vänder sig till dig som känner att du har ”hål” och blanka fläckar i familjehistorien och vill hitta din kraft och plats i tillvaron. Kursen bygger på systemperspektiv och Familjekonstellationer enligt Hellinger. Du behöver inga förkunskaper om metoden. Intresse och ett öppet sinne räcker gott.
Datum:  kl 17-20.30. Återkommer med nya datum
Välkommen med dina frågor via Kontaktsidan.
Alla priser är inkl moms för privatpersoner, om företag så läggs momsen på priset. 

 

Plats

Studio Creere på Torsgatan 63, nb (butiksingång) i Vasastan Stockholm.

Fika ingår och serveras i pausen.

Tillfällen då du kan träffa kursledaren före kursstart:

Ett bra tillfälle att träffa kursledaren och ställa frågor är att delta i någon av de introduktionsföreläsningar till Systemiska (Familje-) konstellationer som erbjuds regelbundet. Det går också bra att delta i en workshop (se också kalendariet) eller någon av övriga aktiviteter som ASKIS och Gunilla erbjuder .

Nyhet 2020:

Kurs Familjekonstellationer!

Nybörjarkurs för dig som vill lära känna dig själv utifrån det familjesystemiska perspektivet och verktygen. Ingår: Grundläggande principer i familjesystem (enligt Hellinger), uppställningar och övningar. Datum kommer under 2020.

Återkommer:

Forma din egen stjärna

Arbeta med mål

Kursen vänder sig till dig som har en längtan efter att komma vidare och har många eller diffusa mål, men svårt att nå dem. Vi jobbar med transformerande övningar i smågrupper och med fokus främst på den egna utvecklingen, men även förmånen att delta i andras. Kursen ges fredagar dagtid och tisdagar kvällstid, kl 17-21.30 och återkommer under 2020. Läs kommentarer från tidigare deltagare här. Frågor? Skicka ett mejl via Kontaktsidan.