Workshopserien ”Finn flödet i din business” startar hösten 2019

Denna workshopserie riktar sig till dig som vet vad du vill med ditt företag, men har svårt att kommunicera det, eller har för många idéer och behöver hjälp med fokus och tydlighet samt att hitta tillbaka till flödet du kände när du startade. Ämnen som tas upp är till ex Vilka mönster har jag med mig och vilka är en tillgång i företagandet?” och ”Vad är jag och mitt företag för omvärlden och marknaden?” med flera teman. 

Gunilla har mångårig erfarenhet både av att arbeta i stora IT-konsultbolag, mindre bolag, samt driva eget. Hon har utbildat sig i interpersonella relationer, levande system, systemdynamiker i organisationer samt systemisk coaching och psykosyntesterapi, förutom internationell ekonomi, och jobbar med ledorden Klarhet – Compassion – Perspektiv i allt hon gör.

Datum och tider, workshopserie:

Lördag 19/10 och lördag 30/11, kl 10-18. Kostar 3000 kr + moms.

Introduktion till workshopserie

En tisdags- eller torsdagskväll i september och oktober kan du gå på en introduktion till  den kommande workshopserien. Du behöver bara välja ett av datumen, men kan om du vill delta flera tillfällen. Du får med dig ett större perspektiv på dig själv och ditt företagande, vad du bör fokusera på och vad du kan och bör släppa.

Datum och tid: Torsdag 19/9, tisdag 1/10 (nytt) eller tisdag 15/10. Kl 17.30-21. Introduktionen kostar 800 kr plus moms per tillfälle.

Anmäl dig direkt till Gunilla via detta formulär.

Varmt välkommen! Gunilla Boivie.

Familjedetektiven

Bli detektiv i din egen historia!

2 tillfällen á 3,5 timmar, begränsat antal deltagare. (1800 kr, 900 kr/tillfälle)

Under två tillfällen får du möjlighet att fördjupa dig i din personliga historia, lära dig mer om hur du skapar din familjekarta samt göra övningar och uppställningar. Kursen vänder sig till dig som känner att du har ”hål” och blanka fläckar i familjehistorien och vill hitta din kraft och plats i tillvaron. Kursen bygger på systemperspektiv och Familjekonstellationer enligt Hellinger. Du behöver inga förkunskaper om metoden. Intresse och ett öppet sinne räcker gott.
Datum: Torsdag 17/10 och torsdag 24/10 (nytt), kl 17-20.30
Anmälan via denna länk

 

För dig som vill utöka ditt livsutrymme och se på dig själv med nya ögon:

Forma din egen stjärna

Arbeta med mål

Kurs 4 tillfällen start i september 2019, välj mellan dag- eller kvällstid. 4 timmar, 6-9 deltagare (2800 kr, 700 kr/tillfälle) med möjlighet till ett femte uppföljningstillfälle tidigt 2020 (datum bestäms gemensamt i gruppen).

Kursen vänder sig till dig som har en längtan efter att komma vidare och har många eller diffusa mål, men svårt att nå dem. Vi jobbar med transformerande övningar i smågrupper och med fokus främst på den egna utvecklingen, men även förmånen att delta i andras.

Datum fredagar dagtid: 27/9, 25/10, 29/11 & 20/12. Tid: kl 10-14.30
Datum tisdagar kvällstid: 1/10, 5/11, 3/12 & 14/1. Tid: kl 17-21.30

Läs kommentarer från tidigare deltagare här.

Anmälan via denna länk

 

Introduktion 1 till systemperspektiv.

I relationslivet. Inre framgång, nedärvda och egna beteenden samt känslor. 2 heldagar, lördag-söndag. Ej prissatt ännu, planerad till HT 2019.

Introduktion 2 till systemperspektiv.

I arbetslivet. Yttre framgång, Konflikthantering, mönster, identifiera systemnivåer. 2 heldagar lördag-söndag. Ej prissatt ännu, planerad till våren 2020.

Alla priser är inkl moms för privatpersoner, om företag så läggs momsen på priset. 

 

Plats: Studio Creere på Torsgatan 63, nb (butiksingång) i Vasastan Stockholm.

Fika ingår och serveras i pausen.

Tillfällen då du kan träffa kursledaren före kursstart:

Ett bra tillfälle att träffa kursledaren och ställa frågor är att delta i någon av de introduktionsföreläsningar till Systemiska (Familje-) konstellationer som erbjuds regelbundet. Det går också bra att delta i en workshop (se också kalendariet) eller någon av övriga aktiviteter som ASKIS och Gunilla erbjuder .