Utbildning

Det samarbete som ASKIS och SHI (Svenska Hellinger Institutet) startat kring grundutbildning i Familjekonstellationer är i full gång.

I september samlades 14 förväntansfulla personer till första modulen i basblocket i Stockholm. En teori– och upplevelsespäckad helg följde med många beröringspunkter och skratt och tårar.

25 oktober i Göteborg

Basblocket i Göteborg startar  den 25/10 och där finns än så länge några platser kvar så hör av dig snarast om du är intresserad.

Mejla till info (a) askis.se eller till ledare Pille direkt på pille (a) slow-down.se

 

Vårbasblock

Intresset för att gå vår utbildning har varit stort och vi har därför beslutat att erbjuda ännu ett basblock  våren 2014.

Intresserad? Skicka en intresseanmälan till oss på info (a) askis.se och svhi.info (a) gmail.com

* Förutsätter tillräckligt antal anmälda från Göteborg med omnejd.

Informationsmöten från  november för dig som vill veta mer, se kalendariet.

Föreläsningar

Nyfiken på vad Familje-konstellationer är för något? Jag ger en föreläsning i höst, 14/11 kl 18.30-20. Adress Bondegatan 77. Föranmäl dig till mig direkt på info@askis.se och ta med dig 150 kr för inträdet. Möjligt få kvitto. Fler tillfällen kommer –  håll utkik på askis.se !

Albrecht Mahr i april 2014

Boka in helgen 25-27 april i almanackan! Då kommer Dr. Albrecht Mahr till Stockholm och håller ett sk Teaching Seminar (workshop) dit alla är välkomna. Ett gyllene tillfälle att delta i en workshop med en av de internationellt erkända konstellatörerna.

Smått & Gott

Öppet forum för konstellationsintresserade 31/10

SFSK, Svenska Föreningen för Systemiska Konstellationer är en mötesplats för alla som vill främja tillämpning och utveckling av systemiska konstellationer i Sverige. De bjuder nu in till Öppet Forum med föreläsning, torsdag 31/10 kl 17.30-20.30. Frågor och anmälan till forum (a) sfsk.se senast 29/10. www.sfsk.se

Intresse för metoden är allt som behövs för att delta!

Välkommen önskar styrelsen