Nyinsatt föreläsning 24/4, Introduktionsdagar i maj och
Teaching seminar 13-15 juni

Introföredrag

Jag fortsätter erbjuda introduktionsföredrag för dig som ännu bara hört talas om, och vill veta lite mer om vad Familjekonstellationer är för något.

Nästa tillfälle blir torsdag 10/4  kl 18.30-20. Adress Bondegatan 77. Föranmäl dig till mig direkt på info@askis.se (OBS viktigt!) och ta med dig 150 kr för inträdet. Möjligt få kvitto.

 

FORUM 2014

Det finns några platser kvar till Christine Blumenstein-Essens Teaching Seminar 13-15 juni som ingår i
FORUM 2014. Hennes tema är ”Constellation Work with Ego States and Inner Activities Around Trauma and Psychosomatic Symptoms”

Skicka intresseanmälan till info@askis.se så får du en anmälningsblankett.

 

Vi har fullt på Albrecht
Mahrs seminarium 25-27/4, MEN, hör av dig till oss om du vill stå på väntelista.

Utbildning

Att gå en utbildning i systemiska (familje-) konstellationer ger mycket även på det personliga planet och då rekommenderar vi basblocket, som har en hel del teori, men framför allt många och insiktsskapande övningar.

Vi har fastlagt datumen för nästa utbildningsomgång. Samma upplägg med basblock på två orter i höst och fördjupningsblock i Stockholm nästa vår. Några små förbättringar också, bl.a. är hela utbildningen nu 19 dagar, 6+13.

Vill du gå utbildningen och behöver skaffa dig mer erfarenhet så har du nu flera möjligheter innan oktober.

Vi ger introduktionsdagar 3/5 och 10/5 speciellt riktade till dig som är intresserad av att gå vidare och behöver lite mer förkunskaper.

Du kan gå workshops under våren hos Charlotte eller Pille eller hos andra konstellatörer. Sist men inte minst kan du gå på föreläsning tex den 10/4. Mejla en intresseanmälan till oss via Kontaktsidan.