Workshop Familjekonstellationer

I en workshop kan du delta dels som klient och göra egen uppställning, dels genom att vara representant i andras. Båda är en mycket berörande upplevelse. Det räcker gott att du själv kommer med ditt dilemma och din önskan – de andra deltagarna får alltså agera representerar för de olika familjemedlemmarna.

Vanliga skäl till att vilja göra en uppställning:

  • Svårighet med relationer, till ursprungs- eller nuvarande familj
  • Sitter fast i mönster hemma eller på jobbet
  • Har svårt med att hitta sitt syfte i livet

Datum och tid:  19/2, 2017 blir en heldag söndag, med plats för max 4 uppställningar. Tid: kl 10-17 med pauser. Denna workshop har ett tema, läs mer här.

Nästa workshop: Fler möjligheter i vår, kvällstid, 26/4. Fler datum kommer.

Läs mer om workshops här.

Nästa föredrag blir i mars, dessförinnan håller Gunilla i ett föredrag på ett konstellations-café den 8/2 i Stockholm. Arrangör är SFSK, Svenska föreningen för Systemiska konstellationer. Läs mer om föredraget den 8/2 här.

Introduktionsföredrag Familjekonstellationer

Under en kväll får du en introduktion till Familjekonstellationer, en metod som inkluderar familjehistorien i terapin, med fokus på familjesystemet. Gunilla berättar och demonstrerar metoden och den som vill kan få delta i olika övningar som ger ytterligare förståelse för det systemiska. Teman under kvällen: Kärlekens ordningar, Bert Hellinger, Balans i givande och tagande, respekt för vars och ens öde, kärlekens kraft, blind kärlek, med mera!

 

Kvällen startar kl 18 med paus för kaffe/the mitt i ungefär.

Datum & Tid: 8/3 och 3/4 Kl 18-20

OBS! Föranmäl dig till mig via Kontaktsidan med information om vad du är intresserad av! Tack.

Läs mer om introduktions-föredrag här.